TÜMER: GENÇLER GELECEĞE IŞIK TUTUYOR

GÜNDEM 12.06.2017 - 11:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1269+ kez okundu.
 

TÜMER: GENÇLER GELECEĞE IŞIK TUTUYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Atatürk devrimleri ışığında eğitim, sanat, bilim ve kültüre yönelen çocuk ve gençlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş geleceğinin teminatı olduğunu vurguladı.
Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Çoksesli Koroları, sezona muhteşem bir konserle veda etti. Konser öncesi Kanal D Haber Müdürü ve Sabah Haberleri Koordinatörü Emin Çapa da, “Geleceği İnşa Etmek” konulu sunumunda Türkiye’deki öğrencilerin eğitimlerinin ve yönelimlerinin çağdaş dünyaya entegre edilmesinin önemine değindi. YARIŞMAYA KATILACAKLAR Makedonya Ohrid Ulusararası Koro Festivali’nde yarışacak olan ÇDSO Çoksesli Çocuk Korosu’na destek amacıyla organize edilen ve Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konserde çocuk ve genç koroları birbirinden güzel eserlerle sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı. TÜMER, PLAKETLERİNİ VERDİ Gençlik ve Çocuk Korosu şefi Rana Sıdıka Ünlü, Hazırlık Korosu şefi Süheda Sirel Çölcü yönetiminde konser sunan çocuk ve gençler ‘İzmir Marşı’nın yanı sıra ‘Aman Adanalı’ parçalarıyla salondan büyük alkış aldı. Konser sonrası Emin Çapa, şefler ve konsere emeği geçenlere plaket sunan CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, genç nesillerin dünya ölçeğinde sanat icra etmesinin önemine işaret etti. Tümer, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, çağdaşlığı ön planda tutarak toplumun tüm kesimlerine önemli mesajlar veren çocuk ve genç sanatçılar ile onları yetiştiren ÇDSO Müdürü Şükrü Okan Urşan yönetimindeki öğretmen, eğitimci, şef, ÇDSO çalışanları ve çocukların ailelerine içtenlikle teşekkür etti.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Atatürk devrimleri ışığında eğitim, sanat, bilim ve kültüre yönelen çocuk ve gençlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş geleceğinin teminatı olduğunu vurguladı.

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) Çoksesli Koroları, sezona muhteşem bir konserle veda etti. Konser öncesi Kanal D Haber Müdürü ve Sabah Haberleri Koordinatörü Emin Çapa da, “Geleceği İnşa Etmek” konulu sunumunda Türkiye’deki öğrencilerin eğitimlerinin ve yönelimlerinin çağdaş dünyaya entegre edilmesinin önemine değindi.

YARIŞMAYA KATILACAKLAR
Makedonya Ohrid Ulusararası Koro Festivali’nde yarışacak olan ÇDSO Çoksesli Çocuk Korosu’na destek amacıyla organize edilen ve Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konserde çocuk ve genç koroları birbirinden güzel eserlerle sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

TÜMER, PLAKETLERİNİ VERDİ
Gençlik ve Çocuk Korosu şefi Rana Sıdıka Ünlü, Hazırlık Korosu şefi Süheda Sirel Çölcü yönetiminde konser sunan çocuk ve gençler ‘İzmir Marşı’nın yanı sıra ‘Aman Adanalı’ parçalarıyla salondan büyük alkış aldı.
Konser sonrası Emin Çapa, şefler ve konsere emeği geçenlere plaket sunan CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, genç nesillerin dünya ölçeğinde sanat icra etmesinin önemine işaret etti. Tümer, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, çağdaşlığı ön planda tutarak toplumun tüm kesimlerine önemli mesajlar veren çocuk ve genç sanatçılar ile onları yetiştiren ÇDSO Müdürü Şükrü Okan Urşan yönetimindeki öğretmen, eğitimci, şef, ÇDSO çalışanları ve çocukların ailelerine içtenlikle teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.