“Yıkım politikalarının hepsi bilinçli yapılıyor”

SİYASET 12.06.2017 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2558+ kez okundu.
 

“Yıkım politikalarının hepsi bilinçli yapılıyor”

    CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, yoksulluk, yolsuzluk, dış politikada ülkenin geleceğine mal olabilecek yanlışlar ile tüm  temel hak ve özgürlüklerin ayaklar altına alındığı bir ülkede sıranın zeytinliklere geldiğini söyledi. “1 GÜNDE 6 BİN AĞACI KESTİLER” CHP’li Aslan, Türkiye’de yaşanan yıkım politikalarının bilinçli olarak yaşama geçirilmek istendiğini belirterek, “ Daha önce de 1 gün içinde 6 bin zeytin ağacını kesmediler mi? Ağaçlara, en bakir alanlara, korulara, ormanlara kıymadılar mı?” dedi. “TOHUMU TOPRAĞI SEVMİYORLAR” İktidarın doğayı, tohumu, toprağı sevmediğini, bütün akarsuların üstünü HES’lerle doldurduğunu, bir çok yere kömür santralleri kurulduğunu anımsatan Aslan, “Doğayı sevmiyorlar, zeytini sevmiyorlar ama rantı seviyorlar” diye konuştu. “İNSANLARI SEVMİYORLAR” Türkiye’nin iş kazası denilen iş cinayetlerinde  Avrupa birincisi ve dünya üçüncüsü olduğunu anımsatan Aslan, “Doğayı sevmiyor, ağacı sevmiyorlar ya; bunlar insanı da sevmiyor. İnsanı sevseler, oluk oluk kan akarken buna karşı bir şeyler yaparlardı. İnsanı sevseveler bir günde 301 madenci can çeşirek ölmezdi. İnsanı sevseveler her gün bayrak bayrak tabutlar gelmezdi. İnsanı sevseler ağaçlara kıymazlardı.insanı sevseler Nuriye Gülmen ile Semih Özakça’yı bir anda örgüt üyeliğiyle suçlayıp hapse atmazlardı. Nuriye Gülmen ve Semih Özakça canları pahasına demokrasi mücadelesi veriyorlar “dedi. ŞENAY ÖĞRETMEN… İktidarın referandumdan evet çıkması halinde terörü bitirme vaatleri verdiğini anımsatan Aslan, “ Her gün bir kara haber geliyor. Her gün bayrağa sarılı gelen asker ve polis cenazeleri haberlerine, yeni şehit haberlerine bu kez de 22 yaşındaki bir kadın öğretmenimiz eklendi. Karne günü Şenay Aybüke Yalçın terör kurbanı oldu” dedi.   “DAMATLARA TAHLİYE, GARİBANA HAPİS” KHK’larla peş peşe insanların görevinden alınıp işinden aşından edildiğini savunan CHP kurultay Delegesi Hasan Aslan, “Eğer gerçekten FETÖ örgütünün elemanı, işbirlikçisi, aktif üyesi olduğu tespit edilen varsa hakettiği cezayı alsın. Oysa suçsuz, günahsız masum insanları da hedef alıyorlar. İşini, aşını elinden alıp insanları mağdur ediyorlar. Sırf bu yüzden canına kıyanlar oldu. Birilerine bunca yıkım yaşatılırken damatlara ise jet hızıyla tahliye kararı çıkartıyorlar” diye konuştu. Aslan, bunca parvasızlığın, hukuksuzluğun, adaletsizliğin, yoksulluk, yolsuzluk ve eşitsizliğin yaşandığı bir ülkede artık tek çare kaldığını belirterek, “Düşünün artık, Atatürk’ün ismi  neredeyse her yerden kaldırıdı. Cmhuriyet değerleri yok ediliyor. CHP’nin iktidarından başka çare kalmamıştır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımız, CHP çatısı altında iktidar mücadelesini  sürdürmelidir” dedi.                

 

 

CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, yoksulluk, yolsuzluk, dış politikada ülkenin geleceğine mal olabilecek yanlışlar ile tüm  temel hak ve özgürlüklerin ayaklar altına alındığı bir ülkede sıranın zeytinliklere geldiğini söyledi.

“1 GÜNDE 6 BİN AĞACI KESTİLER”

CHP’li Aslan, Türkiye’de yaşanan yıkım politikalarının bilinçli olarak yaşama geçirilmek istendiğini belirterek, “ Daha önce de 1 gün içinde 6 bin zeytin ağacını kesmediler mi? Ağaçlara, en bakir alanlara, korulara, ormanlara kıymadılar mı?” dedi.

“TOHUMU TOPRAĞI SEVMİYORLAR”

İktidarın doğayı, tohumu, toprağı sevmediğini, bütün akarsuların üstünü HES’lerle doldurduğunu, bir çok yere kömür santralleri kurulduğunu anımsatan Aslan, “Doğayı sevmiyorlar, zeytini sevmiyorlar ama rantı seviyorlar” diye konuştu.

“İNSANLARI SEVMİYORLAR”

Türkiye’nin iş kazası denilen iş cinayetlerinde  Avrupa birincisi ve dünya üçüncüsü olduğunu anımsatan Aslan, “Doğayı sevmiyor, ağacı sevmiyorlar ya; bunlar insanı da sevmiyor. İnsanı sevseler, oluk oluk kan akarken buna karşı bir şeyler yaparlardı. İnsanı sevseveler bir günde 301 madenci can çeşirek ölmezdi. İnsanı sevseveler her gün bayrak bayrak tabutlar gelmezdi. İnsanı sevseler ağaçlara kıymazlardı.insanı sevseler Nuriye Gülmen ile Semih Özakça’yı bir anda örgüt üyeliğiyle suçlayıp hapse atmazlardı. Nuriye Gülmen ve Semih Özakça canları pahasına demokrasi mücadelesi veriyorlar “dedi.

ŞENAY ÖĞRETMEN…

İktidarın referandumdan evet çıkması halinde terörü bitirme vaatleri verdiğini anımsatan Aslan, “ Her gün bir kara haber geliyor. Her gün bayrağa sarılı gelen asker ve polis cenazeleri haberlerine, yeni şehit haberlerine bu kez de 22 yaşındaki bir kadın öğretmenimiz eklendi. Karne günü Şenay Aybüke Yalçın terör kurbanı oldu” dedi.

 

“DAMATLARA TAHLİYE, GARİBANA HAPİS”

KHK’larla peş peşe insanların görevinden alınıp işinden aşından edildiğini savunan CHP kurultay Delegesi Hasan Aslan, “Eğer gerçekten FETÖ örgütünün elemanı, işbirlikçisi, aktif üyesi olduğu tespit edilen varsa hakettiği cezayı alsın. Oysa suçsuz, günahsız masum insanları da hedef alıyorlar. İşini, aşını elinden alıp insanları mağdur ediyorlar. Sırf bu yüzden canına kıyanlar oldu. Birilerine bunca yıkım yaşatılırken damatlara ise jet hızıyla tahliye kararı çıkartıyorlar” diye konuştu.

Aslan, bunca parvasızlığın, hukuksuzluğun, adaletsizliğin, yoksulluk, yolsuzluk ve eşitsizliğin yaşandığı bir ülkede artık tek çare kaldığını belirterek, “Düşünün artık, Atatürk’ün ismi  neredeyse her yerden kaldırıdı. Cmhuriyet değerleri yok ediliyor. CHP’nin iktidarından başka çare kalmamıştır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımız, CHP çatısı altında iktidar mücadelesini  sürdürmelidir” dedi. 

 

 

 

  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.