Çukurova SİFED Başkanı Ali Doğan’dan Babalar Günü mesajı

17.06.2017 - 08:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1218+ kez okundu.
 

Çukurova SİFED Başkanı Ali Doğan’dan Babalar Günü mesajı

    Doğan: “Bize adeta sığındığımız bir liman olan babalarımızı sadece bir gün değil, her gün hatırlamalıyız”   Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, Babalar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.   Doğan, mesajında, Babalar Günü kutlamasının ilk adımının 1907 yılında ABD’de meydana gelen talihsiz bir maden kazasında hayatını kaybeden çoğunluğu baba 360 erkeğin anılmaya başlanmasıyla atıldığını ve günümüze kadar uzandığını anımsattı.   Babaların, hoşgörü ve sevgi ile aile bağlarının güçlenmesinde büyük rol oynadıklarını, çocuklarından sevgi ve şefkatini esirgemeyerek onlara hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları değerleri kazandırdığını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:   “Bir baba, aynı annelerimiz gibi kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşünür. Günümüzde önemi artan dürüstlük, hoşgörü ve empati gibi değerler, babaların çocuklarına bıraktıkları en değerli miraslardır. Bir şairimizin ‘Hiç bilmezdim ana baba kıymetini, arkamızda karlı karlı dağ imiş’ dizelerinde olduğu gibi, annelerimiz gibi babalarımız da arkamızda dağ gibi durarak bizi cesaretlendiren en değerli varlığımızdır.  Bize hayatta doğruları göstermek için çabalayan, yanlış hareketlerden uzak durulması gerektiğini anlatan, kendi yaşam tecrübeleriyle bize hayatı öğreten babalarımızdır. Sevgi ve anlayışıyla sürekli yanımızda durup bize adeta sığındığımız bir liman olan babalarımızı sadece bir gün değil, her gün hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta büyük fedakârlıklarla yetiştirdikleri evlatlarını vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna şehit veren babalarımız olmak üzere tüm babaların bu anlamlı gününü kutluyor, sağlıklı bir yaşam diliyorum.”                  

 

 

Doğan: “Bize adeta sığındığımız bir liman olan babalarımızı sadece bir gün değil, her gün hatırlamalıyız”

 

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, Babalar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Doğan, mesajında, Babalar Günü kutlamasının ilk adımının 1907 yılında ABD’de meydana gelen talihsiz bir maden kazasında hayatını kaybeden çoğunluğu baba 360 erkeğin anılmaya başlanmasıyla atıldığını ve günümüze kadar uzandığını anımsattı.

 

Babaların, hoşgörü ve sevgi ile aile bağlarının güçlenmesinde büyük rol oynadıklarını, çocuklarından sevgi ve şefkatini esirgemeyerek onlara hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları değerleri kazandırdığını ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

 

“Bir baba, aynı annelerimiz gibi kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşünür. Günümüzde önemi artan dürüstlük, hoşgörü ve empati gibi değerler, babaların çocuklarına bıraktıkları en değerli miraslardır. Bir şairimizin ‘Hiç bilmezdim ana baba kıymetini, arkamızda karlı karlı dağ imiş’ dizelerinde olduğu gibi, annelerimiz gibi babalarımız da arkamızda dağ gibi durarak bizi cesaretlendiren en değerli varlığımızdır.  Bize hayatta doğruları göstermek için çabalayan, yanlış hareketlerden uzak durulması gerektiğini anlatan, kendi yaşam tecrübeleriyle bize hayatı öğreten babalarımızdır. Sevgi ve anlayışıyla sürekli yanımızda durup bize adeta sığındığımız bir liman olan babalarımızı sadece bir gün değil, her gün hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta büyük fedakârlıklarla yetiştirdikleri evlatlarını vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna şehit veren babalarımız olmak üzere tüm babaların bu anlamlı gününü kutluyor, sağlıklı bir yaşam diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.