Vali Coş da kızağa çekildi

GÜNDEM 21.06.2017 - 14:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1733+ kez okundu.
 

Vali Coş da kızağa çekildi

  Bakanlar Kurulu'nda alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı sonrası Resmi Gazete'de yer aldı. İLGİNÇ DETAY Resmi Gazete'de dün, yayımlanan  yeni valiler kararnamesine göre, 20 ilin valisi merkeze alındı, 20 ile yeni vali atandı, 19 il valisi ise yer değiştirdi.Bakanlar Kurulu'nca hazırlanan valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ağrı Valisi Musa Işın, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Van Valisi İbrahim Taşyapan merkeze alınan 20 vali arasında yer aldı. MERKEZE ALINDI Aalarında İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk’ün de olduğu 19 vali merkeze atanırken, 41 ilin valisi değişti ve 12 kaymakam vali olarak çeşitli illere atandı. Merkez valiliğine atanan isimlerin arasında Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da yer aldı. Vali Coş 15 Temmuz 2016'da FETÖ mensuplarının gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında eline aldığı otomatik tüfekle darbeci askerlere meydan okumuştu.    

 

Bakanlar Kurulu'nda alınan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı sonrası Resmi Gazete'de yer aldı.

İLGİNÇ DETAY

Resmi Gazete'de dün, yayımlanan  yeni valiler kararnamesine göre, 20 ilin valisi merkeze alındı, 20 ile yeni vali atandı, 19 il valisi ise yer değiştirdi.Bakanlar Kurulu'nca hazırlanan valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ağrı Valisi Musa Işın, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Van Valisi İbrahim Taşyapan merkeze alınan 20 vali arasında yer aldı.
MERKEZE ALINDI

Aalarında İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk’ün de olduğu 19 vali merkeze atanırken, 41 ilin valisi değişti ve 12 kaymakam vali olarak çeşitli illere atandı. Merkez valiliğine atanan isimlerin arasında Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da yer aldı. Vali Coş 15 Temmuz 2016'da FETÖ mensuplarının gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında eline aldığı otomatik tüfekle darbeci askerlere meydan okumuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.