Adana barosundan Sakarya barosuna ziyaret

GÜNDEM 30.06.2017 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2580+ kez okundu.
 

Adana barosundan Sakarya barosuna ziyaret

  Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Genel Sekreter, Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi ve Av. Hasan Alkan, Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan’a ziyarette bulundu. Sakarya Baro Başkanı Av. Kazan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede hukukun üstünlüğünü ve demokrasinin önemi konuşuldu. Adalet ve hukukun, ülke olarak birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayacak yegâne temel olduğu ifade edildi. Baroların bu temele sahip çıkan bir anlayış içinde daima toplumsal fayda ve uzlaşı için çalıştığı ve mücadele ettiği vurgulandı. Ziyaret sonunda Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, özel tasarım üzerinde Adananın sembolü Tarihi Taşköprü, Büyük Saat fotoğrafı olan tabak hediye etti.  

 

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Genel Sekreter, Av. Semih Gökayaz, Sayman Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi ve Av. Hasan Alkan, Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer Kazan’a ziyarette bulundu. Sakarya Baro Başkanı Av. Kazan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede hukukun üstünlüğünü ve demokrasinin önemi konuşuldu.

Adalet ve hukukun, ülke olarak birliğimizi ve beraberliğimizi sağlayacak yegâne temel olduğu ifade edildi. Baroların bu temele sahip çıkan bir anlayış içinde daima toplumsal fayda ve uzlaşı için çalıştığı ve mücadele ettiği vurgulandı.

Ziyaret sonunda Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, özel tasarım üzerinde Adananın sembolü Tarihi Taşköprü, Büyük Saat fotoğrafı olan tabak hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.