BAŞKAN KARACA'NIN ACI GÜNÜ…

04.07.2017 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1636+ kez okundu.
 

BAŞKAN KARACA'NIN ACI GÜNÜ…

  ADANA SIHHİ TESİSATÇILAR ESNAF ODASI BAŞKANI KENAN KARACA'NIN ANNESİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU.   ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Kenan Karaca'nın annesi Güldane Karaca vefat etti.   Yakalandığı rahatsızlık sonucu 86 yaşında hayata veda eden Güldane Karaca, 5 çocuk annesiydi. Merhume Güldane Karaca, Adana Büyükşehir Belediyesi Kabasakal Mezarlığı'nda düzenlenen, çocukları Kenan, Akay ve Akın ile Derya ve  Serpil'in de katıldığı cenaze merasimi ile gözyaşları arasında dualarla aile kabristanlığında toprağa verildi.   Başkan Kenan Karaca'yı acılı gününde Adana ESOB Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi , Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü ile Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası Başkanı Kemal Deniz, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Oto Lastikçiler Esnaf Odası Başkanı Muhsin Teze, Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer, Adana Sütçüler, Yoğurtçular ve Peynirciler Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Tuncay Eskindağ, Oto Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Uraslı, Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Abdussamet Mortepe, Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz ile çok sayıda yakın akraba ve dostları da katılarak yalnız bırakmadılar.   Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek de, şehir dışında seminerde bulunması nedeniyle cenazeye katılamazken, çelenk ve mesaj göndererek Karaca Ailesi'ne taziyede bulundu.   Merhume Güldane Karaca için taziyeler, Barajyolu 5.Durak, 680389 Sokak, Hasan Usta Kebab cıvarındaki evlerinde kabul edilecek. 

 

ADANA SIHHİ TESİSATÇILAR ESNAF ODASI BAŞKANI KENAN KARACA'NIN ANNESİ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU.

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Kenan Karaca'nın annesi Güldane Karaca vefat etti.

 

Yakalandığı rahatsızlık sonucu 86 yaşında hayata veda eden Güldane Karaca, 5 çocuk annesiydi. Merhume Güldane Karaca, Adana Büyükşehir Belediyesi Kabasakal Mezarlığı'nda düzenlenen, çocukları Kenan, Akay ve Akın ile Derya ve  Serpil'in de katıldığı cenaze merasimi ile gözyaşları arasında dualarla aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

Başkan Kenan Karaca'yı acılı gününde Adana ESOB Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi , Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü ile Geri Dönüşümcüler Esnaf Odası Başkanı Kemal Deniz, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Oto Lastikçiler Esnaf Odası Başkanı Muhsin Teze, Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer, Adana Sütçüler, Yoğurtçular ve Peynirciler Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Tuncay Eskindağ, Oto Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Uraslı, Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Abdussamet Mortepe, Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz ile çok sayıda yakın akraba ve dostları da katılarak yalnız bırakmadılar.

 

Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek de, şehir dışında seminerde bulunması nedeniyle cenazeye katılamazken, çelenk ve mesaj göndererek Karaca Ailesi'ne taziyede bulundu.

 

Merhume Güldane Karaca için taziyeler, Barajyolu 5.Durak, 680389 Sokak, Hasan Usta Kebab cıvarındaki evlerinde kabul edilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.