CEYHAN’DA YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

GÜNDEM 04.07.2017 - 14:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1252+ kez okundu.
 

CEYHAN’DA YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

  Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Büyükmangıt mahallesinde başlatılan sathi kaplama yol çalışmalarını inceledi.   Göreve gelir gelmez, Bismillah diyerek yol çalışmalarına Büyükmangıt mahallesinde başladıklarını belirten Başkan vekili Boydak, “biz sırtımızı Ceyhan’a yasladık. Ceyhan için başımızı taşın altına koyduk. Çalışmalarımızda hiçbir aksama olmayacaktır. Aksine 3 yıldır aksayan hizmetleri de önümüzdeki 2 yıla sığdıracağız İnşallah.” dedi.   Sadece belediye hizmetlerinin değil, hükümetin Ceyhan için yapacağı hizmetlerin de takipçisi olacaklarını ifade eden Başkan vekili Ali Alper Boydak,”bugün Büyükmangıt mahallemizdeki yol çalışmalarımıza başladık. En kısa zamanda şehir içindeki mahallelerimizde de çalışmalarımıza başlayacağız. Ancak büyük şehir yasasından dolayı özellikle bulvar ve caddelerde devam eden Büyükşehir Belediyesinin yer altı çalışmaları nedeniyle zaman zaman işlerimiz aksayabilir. Bu yüzden şimdiden özür diliyorum. Ancak Ceyhanlı hemşehrilerimiz bizlere güvensinler, Ceyhan emin ellerdedir. İlçemiz için ne gerekiyorsa en iyisini sunmanın gayretinde olacağız.” Dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Büyükmangıt mahallesinde başlatılan sathi kaplama yol çalışmalarını inceledi.

 

Göreve gelir gelmez, Bismillah diyerek yol çalışmalarına Büyükmangıt mahallesinde başladıklarını belirten Başkan vekili Boydak, “biz sırtımızı Ceyhan’a yasladık. Ceyhan için başımızı taşın altına koyduk. Çalışmalarımızda hiçbir aksama olmayacaktır. Aksine 3 yıldır aksayan hizmetleri de önümüzdeki 2 yıla sığdıracağız İnşallah.” dedi.

 

Sadece belediye hizmetlerinin değil, hükümetin Ceyhan için yapacağı hizmetlerin de takipçisi olacaklarını ifade eden Başkan vekili Ali Alper Boydak,”bugün Büyükmangıt mahallemizdeki yol çalışmalarımıza başladık. En kısa zamanda şehir içindeki mahallelerimizde de çalışmalarımıza başlayacağız. Ancak büyük şehir yasasından dolayı özellikle bulvar ve caddelerde devam eden Büyükşehir Belediyesinin yer altı çalışmaları nedeniyle zaman zaman işlerimiz aksayabilir. Bu yüzden şimdiden özür diliyorum. Ancak Ceyhanlı hemşehrilerimiz bizlere güvensinler, Ceyhan emin ellerdedir. İlçemiz için ne gerekiyorsa en iyisini sunmanın gayretinde olacağız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.