15 Temmuz şehitleri Adana’da yaşatılacak

GÜNDEM 04.07.2017 - 16:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2361+ kez okundu.
 

15 Temmuz şehitleri Adana’da yaşatılacak

    Hain darbe kalkışmasında şehit düşenler anısına yaptırılan park, 15 Temmuz günü açılacak. “54 DÖNÜM ÜZERİNE KURULU” Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Atakent Mahallesi'nde inşa edilen, Merkez Park'tan sonra kentin ikinci büyük parkı olma özelliğini taşıyan "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı", hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete gireceğini söyledi. 54 dönümlük alan üzerine kurulan parkta, planetaryum, temalı çocuk oyun alanları, gezinti yolları, yürüyüş ve koşu parkuru gibi yapıların yanı sıra Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun canlandırılacağı alan da olacak. “NESİLLER BOYU AKTARACAĞIZ” Yapılan ihaneti asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyleyen  Çelikcan, "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı adını verdiğimiz parkımızla ülkemize kast eden hainleri ve ihanetlerini hafızalarda sürekli diri tutacak, o gece destan yazan aziz milletimizin kutlu mücadelesini nesiller boyu aktaracağız. Parkımızın içerisinde 15 Temmuz'da milletimizin destansı direnişini simgeleyen bir anıtımızın da açılışını gerçekleştireceğiz. Şanlı tarihi destanlarla dolu olan bu millet bir gecede dünyaya vatan ne demektir bir kez daha gösterdi"dedi.    

 

 

Hain darbe kalkışmasında şehit düşenler anısına yaptırılan park, 15 Temmuz günü açılacak.

“54 DÖNÜM ÜZERİNE KURULU”

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Atakent Mahallesi'nde inşa edilen, Merkez Park'tan sonra kentin ikinci büyük parkı olma özelliğini taşıyan "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı", hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete gireceğini söyledi. 54 dönümlük alan üzerine kurulan parkta, planetaryum, temalı çocuk oyun alanları, gezinti yolları, yürüyüş ve koşu parkuru gibi yapıların yanı sıra Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun canlandırılacağı alan da olacak.

“NESİLLER BOYU AKTARACAĞIZ”

Yapılan ihaneti asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyleyen  Çelikcan, "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı adını verdiğimiz parkımızla ülkemize kast eden hainleri ve ihanetlerini hafızalarda sürekli diri tutacak, o gece destan yazan aziz milletimizin kutlu mücadelesini nesiller boyu aktaracağız. Parkımızın içerisinde 15 Temmuz'da milletimizin destansı direnişini simgeleyen bir anıtımızın da açılışını gerçekleştireceğiz. Şanlı tarihi destanlarla dolu olan bu millet bir gecede dünyaya vatan ne demektir bir kez daha gösterdi"dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.