BOYACI ESNAFINA MYB UYARISI…

EKONOMİ 08.07.2017 - 10:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2149+ kez okundu.
 

BOYACI ESNAFINA MYB UYARISI…

  ADANA ESOB BAŞKAN VEKİLİ VE YAĞLI BOYACILAR ESNAF ODASI BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ, MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLMAYAN BOYACI ESNAFININ MUTLAKA DÜZENLENECEK KURSLARA KATILARAK, MYB SAHİBİ OLMALARININ MENFAATLERİNE OLACAĞINI SÖYLEDİ.   ADANA - Adana ESOB Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, şehirde hizmet veren boyacı esnafının, mutlak mesleki yeterlilik belgesi sahibi olması gerektiğini bildirdi.   Yağlı Boyacılar Esnaf Odası olarak düzenleyecekleri MYB Eğitim Seminerleri için DYO Adana Bölge Müdürlüğü Yetkilileri ile biraraya gelen Başkan Mustafa Göktaş, esnafının en rahat ve en az maliyetle kurslara nasıl iştirak edebileceği konusunda istişarede bulundu.   DYO Bölge Satış Müdürü Barbaros Yıldırımkanlı ile Kanal Yönetimi Temsilcisi Tuna Demir'in de katıldığı istişarede, Adana'da boyacı esnafının çalışma şartları ve MYB sahipliliği durumu masaya yatırılarak, daha çok esnafa, enaz maliyetle, en uygun zamanda verilecek seminerlerle belge verebilmenin hesabı yapıldı. Bu doğrultuda, kurs tarihleri, sınavlar ve ücret geri ödemeleri konularında, esnafı bilgilendirme amacıyla önümüzdeki günlerde bir istişare toplantısı yapılması da kararlaştırıldı.   Başkan Göktaş da, boyacı esnafının MYB Semineri'ne mutlak katılarak, belge sahibi olmalarının menfaatlerine olacağını ifade ederek, toplantılara da mutlak katılmalarını istedi.  

 

ADANA ESOB BAŞKAN VEKİLİ VE YAĞLI BOYACILAR ESNAF ODASI BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ, MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLMAYAN BOYACI ESNAFININ MUTLAKA DÜZENLENECEK KURSLARA KATILARAK, MYB SAHİBİ OLMALARININ MENFAATLERİNE OLACAĞINI SÖYLEDİ.

 

ADANA - Adana ESOB Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, şehirde hizmet veren boyacı esnafının, mutlak mesleki yeterlilik belgesi sahibi olması gerektiğini bildirdi.

 

Yağlı Boyacılar Esnaf Odası olarak düzenleyecekleri MYB Eğitim Seminerleri için DYO Adana Bölge Müdürlüğü Yetkilileri ile biraraya gelen Başkan Mustafa Göktaş, esnafının en rahat ve en az maliyetle kurslara nasıl iştirak edebileceği konusunda istişarede bulundu.

 

DYO Bölge Satış Müdürü Barbaros Yıldırımkanlı ile Kanal Yönetimi Temsilcisi Tuna Demir'in de katıldığı istişarede, Adana'da boyacı esnafının çalışma şartları ve MYB sahipliliği durumu masaya yatırılarak, daha çok esnafa, enaz maliyetle, en uygun zamanda verilecek seminerlerle belge verebilmenin hesabı yapıldı. Bu doğrultuda, kurs tarihleri, sınavlar ve ücret geri ödemeleri konularında, esnafı bilgilendirme amacıyla önümüzdeki günlerde bir istişare toplantısı yapılması da kararlaştırıldı.

 

Başkan Göktaş da, boyacı esnafının MYB Semineri'ne mutlak katılarak, belge sahibi olmalarının menfaatlerine olacağını ifade ederek, toplantılara da mutlak katılmalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.