Demirtaş, Şehit Sığnak’ın mevlidine katıldı

09.07.2017 - 16:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1246+ kez okundu.
 

Demirtaş, Şehit Sığnak’ın mevlidine katıldı

  Vali Mahmut Demirtaş, 31 Mayıs 2017 tarihinde meydana gelen olayda, Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığından kalkışından kısa bir süre sonra Uludere İlçesi'nde yüksek gerilim hatlarına takılması sonucu kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde şehit olan Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak’ın mevlidine katıldı.   Adana Asri Mezarlığı'nda bulunan şehitlikte toprağa verilen Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak’ın, Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi’nde bulunan baba ocağında düzenlenen mevlid programına Vali Demirtaş’ın yanı sıra askeri ve mülki erkan, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.   Vatanın bölünmez bütünlüğü ile birlik ve beraberlik vurgularının yapıldığı Mevlid programı, okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak ve vatan için canlarını veren tüm şehitler için dualar edilmesiyle sona erdi.  

 

Vali Mahmut Demirtaş, 31 Mayıs 2017 tarihinde meydana gelen olayda, Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığından kalkışından kısa bir süre sonra Uludere İlçesi'nde yüksek gerilim hatlarına takılması sonucu kaza kırıma uğrayan askeri helikopterde şehit olan Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak’ın mevlidine katıldı.

 

Adana Asri Mezarlığı'nda bulunan şehitlikte toprağa verilen Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak’ın, Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi’nde bulunan baba ocağında düzenlenen mevlid programına Vali Demirtaş’ın yanı sıra askeri ve mülki erkan, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

 

Vatanın bölünmez bütünlüğü ile birlik ve beraberlik vurgularının yapıldığı Mevlid programı, okunan Kuran-ı Kerim’in ardından Şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak ve vatan için canlarını veren tüm şehitler için dualar edilmesiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.