15 Temmuz destanı

GÜNDEM 15.07.2017 - 11:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2050+ kez okundu.
 

15 Temmuz destanı

  Mustafa Şahin Gökçe, “15 Temmuz’da Türk Milleti bir destan daha yazmıştır.”   Türk Milleti, darbecilere göğsünü siper ederek, ülkesini ve demorasiyi korumuştur   Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, hain FETÖ-PDY terör örgütünün, 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye’ye ve demokrasiye yönelik kalkışmanın, Türk Milleti’nin darbecilere göğsünü siper etmesiyle başarısızlığa uğradığını söyledi. DOSTA DÜŞMANA KESKİN MESAJ Mustafa Şahin Gökçe, “Geçen yıl 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece hain FÖTÖ-PDY terör örgütü ve dış uzantıları, Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik akıl almaz bir saldırı gerçekleştirmiş, ülkemizi, demokrasimizi yok etmeye kalkışmışlardır. Ancak milletimiz, kahraman güvenlik güçlerimiz ve silahlı kuvvetlerimizle birlikte, aşağılık emellerini hayata geçirmeye çalışan FETÖ’cülere göğsünü siper etmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için canlarını hiçe saymış, şehit ve gazi olmuşlardır. Türk Milleti, benzer kirli girişimlerde bulunmak isteyeceklere karşı keskin bir mesaj vermiştir. 15 Temmuz gecesi ortaya çıkan birlik beraberlik ruhu, tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, Yüce Türk Milleti’nin sonsuza kadar bağımsızlığından ve ülkesinden ödün vermeyeceğini dosta düşmana bir kez daha göstermiştir” dedi. O GECE BİR DESTAN YAZILDI O gece Türk Milleti’nin, tarihe altın harflerle yazılacak bir destanı daha kaleme aldığını ifade eden Başkan Gökçe, “O gün bir kez daha ortaya çıkan vatan aşkı ve Türkiye sevdası, şehitlerimiz için duyduğumuz derin acıyı bir nebze azaltmış, yanan yüreklere derman olmuştur. Türk Milleti, o gece bir destan yazmıştır. Milletimiz kendi iradesine sahip çıkmış, demokrasiye olan inancını adeta haykırmıştır. FETÖ-PDY terör örgütü ve uluslararası güçlerin, Türk Milleti ve devleti üzerinde oynamak istedikleri oyun ve ükemize reva görmeye çalıştıkları projeleri, 79 milyonun el ele vermesiyle bertaraf edilmiş ve bir daha böyle alçaklıklara kalkışmalarına olanak tanınmayacak şekilde dersleri verilmiştir” diye konuştu. DEVLET BAHÇELİ FAKTÖRÜ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, darbe girişiminin ilk anlarından itibaren hayata geçirdiği milli duruşa ve söylemlere de dikkat çeken Başkan Gökçe, şunları söyledi: “ Milliyetçi Hareket’in lideri, Türkmenbeyimiz, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey de, darbe girişiminin gerçekleştirildiği gece, vatanından ve demokrasiden yana tavrını koymuş, Türkiye’nin varlığı ve demokrasinin  köklerini güçlendirmesi adına ne denli önemli bir isim olduğunu bir kez daha göstermiştir. Demokrasi kültürünün pekiştiği gecede ortaya çıkan birlikteliğimizin ilelebet sürmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, ülkeleri için hayatlarını hiçe sayan kahramanlarımızın önlerinde bir kez daha saygı ve minnetle eğiliyorum.”  

 

Mustafa Şahin Gökçe, “15 Temmuz’da Türk Milleti bir destan daha yazmıştır.”

 

Türk Milleti, darbecilere göğsünü siper ederek, ülkesini ve demorasiyi korumuştur

 

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, hain FETÖ-PDY terör örgütünün, 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye’ye ve demokrasiye yönelik kalkışmanın, Türk Milleti’nin darbecilere göğsünü siper etmesiyle başarısızlığa uğradığını söyledi.

DOSTA DÜŞMANA KESKİN MESAJ

Mustafa Şahin Gökçe, “Geçen yıl 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece hain FÖTÖ-PDY terör örgütü ve dış uzantıları, Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik akıl almaz bir saldırı gerçekleştirmiş, ülkemizi, demokrasimizi yok etmeye kalkışmışlardır. Ancak milletimiz, kahraman güvenlik güçlerimiz ve silahlı kuvvetlerimizle birlikte, aşağılık emellerini hayata geçirmeye çalışan FETÖ’cülere göğsünü siper etmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için canlarını hiçe saymış, şehit ve gazi olmuşlardır. Türk Milleti, benzer kirli girişimlerde bulunmak isteyeceklere karşı keskin bir mesaj vermiştir. 15 Temmuz gecesi ortaya çıkan birlik beraberlik ruhu, tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, Yüce Türk Milleti’nin sonsuza kadar bağımsızlığından ve ülkesinden ödün vermeyeceğini dosta düşmana bir kez daha göstermiştir” dedi.

O GECE BİR DESTAN YAZILDI

O gece Türk Milleti’nin, tarihe altın harflerle yazılacak bir destanı daha kaleme aldığını ifade eden Başkan Gökçe, “O gün bir kez daha ortaya çıkan vatan aşkı ve Türkiye sevdası, şehitlerimiz için duyduğumuz derin acıyı bir nebze azaltmış, yanan yüreklere derman olmuştur. Türk Milleti, o gece bir destan yazmıştır. Milletimiz kendi iradesine sahip çıkmış, demokrasiye olan inancını adeta haykırmıştır. FETÖ-PDY terör örgütü ve uluslararası güçlerin, Türk Milleti ve devleti üzerinde oynamak istedikleri oyun ve ükemize reva görmeye çalıştıkları projeleri, 79 milyonun el ele vermesiyle bertaraf edilmiş ve bir daha böyle alçaklıklara kalkışmalarına olanak tanınmayacak şekilde dersleri verilmiştir” diye konuştu.

DEVLET BAHÇELİ FAKTÖRÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, darbe girişiminin ilk anlarından itibaren hayata geçirdiği milli duruşa ve söylemlere de dikkat çeken Başkan Gökçe, şunları söyledi: “ Milliyetçi Hareket’in lideri, Türkmenbeyimiz, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey de, darbe girişiminin gerçekleştirildiği gece, vatanından ve demokrasiden yana tavrını koymuş, Türkiye’nin varlığı ve demokrasinin  köklerini güçlendirmesi adına ne denli önemli bir isim olduğunu bir kez daha göstermiştir. Demokrasi kültürünün pekiştiği gecede ortaya çıkan birlikteliğimizin ilelebet sürmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, ülkeleri için hayatlarını hiçe sayan kahramanlarımızın önlerinde bir kez daha saygı ve minnetle eğiliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.