Film gibi

GÜNDEM 16.07.2017 - 15:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2226+ kez okundu.
 

Film gibi

  Adana’da, film gibi bir olay yaşandı. Kaçak elektrik kullandığı tespit edilen geri dönüşüm fabrikasına giden Enerjisa ekiplerini içeri almadıkları gibi, çilingire rüşvet teklif etti, kapının arkasına eşya yığdılar.  İÇERİDE TRAFO BULUNDU Polis yardımıyla içeri girildiğinde ortaya çıkan manzara herkesi şok etti. Fabrikanın içinde trafo bulundu. Alınan bilgiye göre, savcılık iznine rağmen fabrika yetkilileri kapıyı açmamakta direndi. Enerjisa ekipleri çilingir çağırdı. Çilingire kapıyı açmaması için iki kat para teklif edildi.  RÜŞVET TEKLİF ETTİLER Çilingir parayı kabul etmeyip kapıyı açtı ama içeri girilemedi çünkü kapı arkasına eşya yığdılar. Ekipler, eşyaları kaldırıp indirmeye yarayan forklift getirdi. Bu defa da forklift kullanıcısına iki kat ücretle rüşvet teklif edildi. Son olarak polis ekipleri geldi ve zoraki içeriye girildi.  3.5 MİLYON CEZA KESTİLER İçerideki manzara görenleri şok etti. Ekipler, kaçak elektrik kullanan geri dönüşüm plastik fabrikası içinde elektrik trafosu kurulduğunu tespit etti. Enerjisa yetkilileri, 1 yılı baz alıp 3.5 milyon lira ceza kesti ve olay yerinden ayrıldı. Bu film gibi olay, Kemal Deniz Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde yaşandı.

 

Adana’da, film gibi bir olay yaşandı. Kaçak elektrik kullandığı tespit edilen geri dönüşüm fabrikasına giden Enerjisa ekiplerini içeri almadıkları gibi, çilingire rüşvet teklif etti, kapının arkasına eşya yığdılar. 
İÇERİDE TRAFO BULUNDU
Polis yardımıyla içeri girildiğinde ortaya çıkan manzara herkesi şok etti. Fabrikanın içinde trafo bulundu. Alınan bilgiye göre, savcılık iznine rağmen fabrika yetkilileri kapıyı açmamakta direndi. Enerjisa ekipleri çilingir çağırdı. Çilingire kapıyı açmaması için iki kat para teklif edildi. 
RÜŞVET TEKLİF ETTİLER
Çilingir parayı kabul etmeyip kapıyı açtı ama içeri girilemedi çünkü kapı arkasına eşya yığdılar. Ekipler, eşyaları kaldırıp indirmeye yarayan forklift getirdi. Bu defa da forklift kullanıcısına iki kat ücretle rüşvet teklif edildi. Son olarak polis ekipleri geldi ve zoraki içeriye girildi. 
3.5 MİLYON CEZA KESTİLER
İçerideki manzara görenleri şok etti. Ekipler, kaçak elektrik kullanan geri dönüşüm plastik fabrikası içinde elektrik trafosu kurulduğunu tespit etti. Enerjisa yetkilileri, 1 yılı baz alıp 3.5 milyon lira ceza kesti ve olay yerinden ayrıldı. Bu film gibi olay, Kemal Deniz Hurdacılar ve Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.