DEMİRTAŞ, TEPEBAĞ ORTAOKULUNU İNCELEDİ

KÜLTÜR-SANAT 26.07.2017 - 13:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1118+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ, TEPEBAĞ ORTAOKULUNU İNCELEDİ

    Vali Mahmut Demirtaş, beraberinde Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ın da bulunduğu incelemede Tarihi Tepebağ Ortaokulu ile ilgili yapılan restorasyon çalışmalarının son durumu hakkında üstlenici firma yetkililerinden bilgi aldı.   Tepebağ Ortaokulunun kentin en eski okullarından biri olduğunu söyleyen Vali Demirtaş, okulun eğitime kazandırılmasıyla birlikte çok önemli bir eserin Adana’ya kazandırılacağını söyledi.   Vali Demirtaş, birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış tarihi Tepebağ bölgesinde bulunan okulun restorasyon çalışmasının tamamlanmasıyla, Adana’nın tanıtımına da önemli katkılarının olacağını vurguladı.

 

 

Vali Mahmut Demirtaş, beraberinde Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’ın da bulunduğu incelemede Tarihi Tepebağ Ortaokulu ile ilgili yapılan restorasyon çalışmalarının son durumu hakkında üstlenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

Tepebağ Ortaokulunun kentin en eski okullarından biri olduğunu söyleyen Vali Demirtaş, okulun eğitime kazandırılmasıyla birlikte çok önemli bir eserin Adana’ya kazandırılacağını söyledi.

 

Vali Demirtaş, birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış tarihi Tepebağ bölgesinde bulunan okulun restorasyon çalışmasının tamamlanmasıyla, Adana’nın tanıtımına da önemli katkılarının olacağını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.