Adana’lılar Yeni Nesil Makyaj ile Tanışıyor!

26.07.2017 - 13:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2268+ kez okundu.
 

Adana’lılar Yeni Nesil Makyaj ile Tanışıyor!

  Genç İş Kadını Mehtap Sözütek, Adana’lıları yeni nesil makyaj yöntemleri ile tanıştırmak için kolları sıvadı. Değişik makyaj yöntemleri ile adından söz ettirmeye başlayan Yeni Nesil Makyaj Sanatçısı Mehtap Sözütek, Clinic’s markası ile bir güzellik merkezi açıyor. Yakın zamanda meraklılarının hizmetine sunacağı güzellik merkezinin bir klinik gibi hizmet vermesine de özellikle dikkat çeken Sözütek, yeni sürprizler ile Adana’lıların karşısına çıkıyoruz ve güzellik kavramına yepyeni, başka bir soluk getiriyoruz dedi. Ünlü sinema ve tiyatro sanatçılarının da makyajlarını yapan Mehtap Sözütek, yeni yerlerinde eğitimler vereceklerini ve sertifikalı makyöz sanatçıları yetiştireceklerini sözlerine ekledi. Bakalım yeni nesil makyaj ile kadınların hayatlarında neler değişecek?  

 

Genç İş Kadını Mehtap Sözütek, Adana’lıları yeni nesil makyaj yöntemleri ile tanıştırmak için kolları sıvadı.

Değişik makyaj yöntemleri ile adından söz ettirmeye başlayan Yeni Nesil Makyaj Sanatçısı Mehtap Sözütek, Clinic’s markası ile bir güzellik merkezi açıyor. Yakın zamanda meraklılarının hizmetine sunacağı güzellik merkezinin bir klinik gibi hizmet vermesine de özellikle dikkat çeken Sözütek, yeni sürprizler ile Adana’lıların karşısına çıkıyoruz ve güzellik kavramına yepyeni, başka bir soluk getiriyoruz dedi.

Ünlü sinema ve tiyatro sanatçılarının da makyajlarını yapan Mehtap Sözütek, yeni yerlerinde eğitimler vereceklerini ve sertifikalı makyöz sanatçıları yetiştireceklerini sözlerine ekledi.

Bakalım yeni nesil makyaj ile kadınların hayatlarında neler değişecek?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.