BAKŞİ AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ…

GÜNDEM 27.07.2017 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2866+ kez okundu.
 

BAKŞİ AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ…

  ADANA- Adana’da inşaat malzemeleri satışı yapan boyacı esnaflarından Yusuf Bakşi, oğlu Volkan ile gelini Müge Yarlılar'ın düğününde büyük mutluluk yaşadı.   Seyhan Belediyesi Evlendirme Memuru'nun kıydığı nikâhın şahitliklerini de Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile İbrahim Nar yaptılar.   Alkışlarla tamamlanan nikâhta, evlililik cüzdanını da nikah memuru, yaptığı jestle ESOB Başkanı Sözütek’e uzatarak, genç çiftlere verdirdi. Sözütek de, Müge ile volkan Bakşi çiftini, protokol ve konuklar adına tebrik ederek, bir ömür saadetler diledi.   Adana ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, TETESEF Genel Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkan İsmail Abike,  Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Şenyürek ile çok sayıda seçkin davetli de Elit Düğün Salonu’ndaki törene katılarak genç çiftlere alkış tuttular.   Gül – Yusuf Bakşi ile İmran - Erdinç Yarlılarn çifti de kapıda karşıladıkları misafirlerini yine kapıda uğurlayarak, bu mutlu günde verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.   Müge - Volkan Bakşi çifti, gece boyunca arkadaş ve akrabalarıyla doyasıya oynayarak düğünün tadını çıkardılar.  

 

ADANA- Adana’da inşaat malzemeleri satışı yapan boyacı esnaflarından Yusuf Bakşi, oğlu Volkan ile gelini Müge Yarlılar'ın düğününde büyük mutluluk yaşadı.

 

Seyhan Belediyesi Evlendirme Memuru'nun kıydığı nikâhın şahitliklerini de Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ile İbrahim Nar yaptılar.

 

Alkışlarla tamamlanan nikâhta, evlililik cüzdanını da nikah memuru, yaptığı jestle ESOB Başkanı Sözütek’e uzatarak, genç çiftlere verdirdi. Sözütek de, Müge ile volkan Bakşi çiftini, protokol ve konuklar adına tebrik ederek, bir ömür saadetler diledi.

 

Adana ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş, TETESEF Genel Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkan İsmail Abike,  Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Şenyürek ile çok sayıda seçkin davetli de Elit Düğün Salonu’ndaki törene katılarak genç çiftlere alkış tuttular.

 

Gül – Yusuf Bakşi ile İmran - Erdinç Yarlılarn çifti de kapıda karşıladıkları misafirlerini yine kapıda uğurlayarak, bu mutlu günde verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

 

Müge - Volkan Bakşi çifti, gece boyunca arkadaş ve akrabalarıyla doyasıya oynayarak düğünün tadını çıkardılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.