KAPALI YOL İŞKENCESİ

GÜNDEM 28.07.2017 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1791+ kez okundu.
 

KAPALI YOL İŞKENCESİ

  Adana-Mersin Hızlı Tren Projesi kapsamında kapanan yol sürücüleri isyan ettiriyor.  ÇILDIRTIYOR Döşeme Mahallesi’nden Mücahitler Caddesi’ne çıkan yolun kapatılması trafiği altüst ediyor. Yine Döşeme Mahallesi’nden istasyona giden yol da kapalı. Yolun kapalı olması nedeniyle trafik neredeyse günün her saati kilitleniyor. Bu kapalı yol işkencesi sürücüleri çıldırtıyor.  KİLİTLENDİ Valilik önünde ki kavşaktan Valilik ve sular mevikine giden iki bölümün kapanması trafiği tam anlamıyla kilitledi. Kanaldan gelen araçlar da istasyon güzergahına giremiyor. Trafik burada özellikle sabah mesai başlamadan önce ve akşam mesai bitiminde adeta cinnet geçirtiyor.

 

Adana-Mersin Hızlı Tren Projesi kapsamında kapanan yol sürücüleri isyan ettiriyor. 
ÇILDIRTIYOR
Döşeme Mahallesi’nden Mücahitler Caddesi’ne çıkan yolun kapatılması trafiği altüst ediyor. Yine Döşeme Mahallesi’nden istasyona giden yol da kapalı. Yolun kapalı olması nedeniyle trafik neredeyse günün her saati kilitleniyor. Bu kapalı yol işkencesi sürücüleri çıldırtıyor. 
KİLİTLENDİ
Valilik önünde ki kavşaktan Valilik ve sular mevikine giden iki bölümün kapanması trafiği tam anlamıyla kilitledi. Kanaldan gelen araçlar da istasyon güzergahına giremiyor. Trafik burada özellikle sabah mesai başlamadan önce ve akşam mesai bitiminde adeta cinnet geçirtiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.