5 KATLI BİNA 10 KATLI OLUYOR YOL VE ALTYAPI AYNI KALIYOR

GÜNDEM 04.08.2017 - 14:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1970+ kez okundu.
 

5 KATLI BİNA 10 KATLI OLUYOR YOL VE ALTYAPI AYNI KALIYOR

AK Partili Yalçın Limoncu:
  Seyhan Belediye Meclis Üyesi AK Partili Yalçın Limoncu, 4-5 katlı binaların yıkılarak yerine 10 katlı bina yapmanın kötü sonuçlar doğuracağını söyledi. Limoncu, Belediye Meclisi toplantısında gündem dışı söz alarak yaptığı konuşmada, betonlaşmanın iklimi bozduğunu belirterek, gelecekte ciddi anlamda sıkıntılar yaşatacağını kaydetti. Seyhan’da vatandaşları Çukurova sıcağından kurtaracak güzel yerleşim yerlerine sahip hiçbir çalışma yapılmadığını anlatan Limoncu, “Yerinde dönüşüm adı altında yapılan çalışmaları kentsel dönüşüm diye görmemek lazım. 4-5 katlı eski binaları yıkıp yerine yeniden 10 katlı bina yapmak daha kötü sonuçlar getirecektir. Çünkü aynı yol, aynı kanalizasyon yine otoparkı olmayan mahalleler. Daha önce 5 katlı binada 5-6 ev varken şimdi 10 katlı bina yapıyoruz. Altyapı sorunlarımız var tabi ki. Seyhan’ın katlediyor idare, Seyhan’ın bu anlamda geleceği ile oynuyor” diye konuştu. Bu arada, yerinde dönüşüme Reşatbey ve Kurtuluş mahallelerinde sıklıkla rastlanıyor. Müteahhitler, bu mahallerde ‘o apartman senin bu apartman benim’ dolaşarak apartman sakinlerini ikna etmeye çalışıyor.
AK Partili Yalçın Limoncu:

 

Seyhan Belediye Meclis Üyesi AK Partili Yalçın Limoncu, 4-5 katlı binaların yıkılarak yerine 10 katlı bina yapmanın kötü sonuçlar doğuracağını söyledi.

Limoncu, Belediye Meclisi toplantısında gündem dışı söz alarak yaptığı konuşmada, betonlaşmanın iklimi bozduğunu belirterek, gelecekte ciddi anlamda sıkıntılar yaşatacağını kaydetti. Seyhan’da vatandaşları Çukurova sıcağından kurtaracak güzel yerleşim yerlerine sahip hiçbir çalışma yapılmadığını anlatan Limoncu, “Yerinde dönüşüm adı altında yapılan çalışmaları kentsel dönüşüm diye görmemek lazım. 4-5 katlı eski binaları yıkıp yerine yeniden 10 katlı bina yapmak daha kötü sonuçlar getirecektir. Çünkü aynı yol, aynı kanalizasyon yine otoparkı olmayan mahalleler. Daha önce 5 katlı binada 5-6 ev varken şimdi 10 katlı bina yapıyoruz. Altyapı sorunlarımız var tabi ki. Seyhan’ın katlediyor idare, Seyhan’ın bu anlamda geleceği ile oynuyor” diye konuştu.

Bu arada, yerinde dönüşüme Reşatbey ve Kurtuluş mahallelerinde sıklıkla rastlanıyor. Müteahhitler, bu mahallerde ‘o apartman senin bu apartman benim’ dolaşarak apartman sakinlerini ikna etmeye çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.