HIZLI TREN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

GÜNDEM 10.08.2017 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2271+ kez okundu.
 

HIZLI TREN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ADANA-MERSİN ARASI 30 DAKİKAYA DÜŞECEK Adana-Mersin arasını 30 dakikaya düşürecek Hızlı tren çalışmalarının şehir merkezindeki kısmına ait çalışmalar sürüyor. Demiryolunu güçlendirmek ve kaymaları önlemek için zemin sertleştirmeleri devam ederken yetkililer, 32 adet zemin geçidin 10’ununun Adana sınırları içerisinde olduğunu, bunlara ilişkin düzenlemelerin devam ettiğini kaydetti.  5 TEMMUZ’DAN BERİ SÜRÜYOR Adana’da 5 Temmuz’dan bu yana, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin kararı ile TCDD Adana-Mersin İstasyonu Hızlı Tren Hattı Köprüsü yapımı sebebiyle Seyhan ilçesi Mithatpaşa mahallesi Mücahitler caddesi ile Mustafa Kemalpaşa Bulvarı kavşağında gerçekleştirilecek çalışmalar sırasında, öncelikle köprü altı doğu tarafında yer alan karayolu (güneyden kuzeye) 3 ay süre ile trafiğe kapatılmıştı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bölgede yapılan çalışmanın sona ermesi ve yolun trafiğe açılmasının ardından, 2 ay süre ile de köprü altı batı tarafının (şehrin kuzeyden güneyine giden yol) trafiğe kapatılacağını bildirmişti.

ADANA-MERSİN ARASI 30 DAKİKAYA DÜŞECEK

Adana-Mersin arasını 30 dakikaya düşürecek Hızlı tren çalışmalarının şehir merkezindeki kısmına ait çalışmalar sürüyor. Demiryolunu güçlendirmek ve kaymaları önlemek için zemin sertleştirmeleri devam ederken yetkililer, 32 adet zemin geçidin 10’ununun Adana sınırları içerisinde olduğunu, bunlara ilişkin düzenlemelerin devam ettiğini kaydetti. 
5 TEMMUZ’DAN BERİ SÜRÜYOR
Adana’da 5 Temmuz’dan bu yana, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin kararı ile TCDD Adana-Mersin İstasyonu Hızlı Tren Hattı Köprüsü yapımı sebebiyle Seyhan ilçesi Mithatpaşa mahallesi Mücahitler caddesi ile Mustafa Kemalpaşa Bulvarı kavşağında gerçekleştirilecek çalışmalar sırasında, öncelikle köprü altı doğu tarafında yer alan karayolu (güneyden kuzeye) 3 ay süre ile trafiğe kapatılmıştı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bölgede yapılan çalışmanın sona ermesi ve yolun trafiğe açılmasının ardından, 2 ay süre ile de köprü altı batı tarafının (şehrin kuzeyden güneyine giden yol) trafiğe kapatılacağını bildirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.