Başkan yardımcısı bunu yaparsa(!)

GÜNDEM 13.08.2017 - 11:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2953+ kez okundu.
 

Başkan yardımcısı bunu yaparsa(!)

  Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Toros,  babasına ait binanın müteahhidi olarak  Yumurtalık’ın Ayas köyünde hormonlu bina dikti.    700 METRE ÜZERİNDE FAZLALIĞI VAR Alınan bilgiye göre binanın sahibi Başkan Yardımcısı Ulaş Toros’un babası Kemal Toros. İddiaya göre binanın 700 metrenin üzerinde fazlalığı var. 276 ada, 2 parseldeki binanın ruhsat onay tarihi 24.02.2015. Hormonlu binanın dikilmesi üzerine şikayet gecikmedi. Dosya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderildi. MEKANİK PROJE MÜDÜRÜN EŞİNE Binanın mekanik projesinin ise Seyhan Belediyesi İmar Müdür vekili Zeynep Çakallı’nın  eşi Fatih Mehmet Çakallı’ya çizdirildiği öne sürüldü. Bir iddiaya göre de şikayet öncesinde bir marketler zincirine binanın kiraya verilmesi için görüşmeler yapıldı fakat şikayet üzerine kira anlaşması rafa kalktı. YURT DIŞINDAN EV ALDI İDDİASI Yapı sahibi Kemal Toros. Müteahhidi ise Kemal Toros’un oğlu Ulaş Toros. Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Toros’un göreve geldikten sonra yurt dışından 2 ev aldığı da ileri sürülmüştü. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ise bu hormonlu binayla ilgili dosyayı mercek altına aldı.

 

Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Toros,  babasına ait binanın müteahhidi olarak  Yumurtalık’ın Ayas köyünde hormonlu bina dikti. 

 

700 METRE ÜZERİNDE FAZLALIĞI VAR

Alınan bilgiye göre binanın sahibi Başkan Yardımcısı Ulaş Toros’un babası Kemal Toros. İddiaya göre binanın 700 metrenin üzerinde fazlalığı var. 276 ada, 2 parseldeki binanın ruhsat onay tarihi 24.02.2015. Hormonlu binanın dikilmesi üzerine şikayet gecikmedi. Dosya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderildi.

MEKANİK PROJE MÜDÜRÜN EŞİNE

Binanın mekanik projesinin ise Seyhan Belediyesi İmar Müdür vekili Zeynep Çakallı’nın  eşi Fatih Mehmet Çakallı’ya çizdirildiği öne sürüldü. Bir iddiaya göre de şikayet öncesinde bir marketler zincirine binanın kiraya verilmesi için görüşmeler yapıldı fakat şikayet üzerine kira anlaşması rafa kalktı.

YURT DIŞINDAN EV ALDI İDDİASI

Yapı sahibi Kemal Toros. Müteahhidi ise Kemal Toros’un oğlu Ulaş Toros. Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Toros’un göreve geldikten sonra yurt dışından 2 ev aldığı da ileri sürülmüştü. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ise bu hormonlu binayla ilgili dosyayı mercek altına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.