OPTİMUM BÜYÜK ZAFERİN 95. YIL DÖNÜMÜNDE KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ

GÜNDEM 31.08.2017 - 11:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1718+ kez okundu.
 

OPTİMUM BÜYÜK ZAFERİN 95. YIL DÖNÜMÜNDE KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ

  Adana Optimum Alışveriş Merkezi, Türk milletinin bağımsızlık yolunda attığı en önemli adımlardan biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 95. yıl dönümünde ziyaretçilerini, Türk bayraklarıyla karşıladı.   Türk milletini esaret altına almak isteyen işgal güçlerine karşı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, Optimum AVM, bu anlamlı günde ziyaretçilerine büyük bir sürpriz yaptı. Optimum, açılış saatinden itibaren konuklarını Türk bayrağı ile karşıladı. Giriş kapılarında bekleyen görevliler, AVM’ye gelen küçük büyük herkese bayrak hediye etti.   Ellerinde ay yıldızlı bayraklarla alışveriş yapan ziyaretçiler AVM yönetimine teşekkür edip, bu anlamlı günde bayraklarla karşılanmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.  

 

Adana Optimum Alışveriş Merkezi, Türk milletinin bağımsızlık yolunda attığı en önemli adımlardan biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 95. yıl dönümünde ziyaretçilerini, Türk bayraklarıyla karşıladı.

 

Türk milletini esaret altına almak isteyen işgal güçlerine karşı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 30 Ağustos 1922’de kazanılan büyük zafer tüm yurtta coşkuyla kutlanırken, Optimum AVM, bu anlamlı günde ziyaretçilerine büyük bir sürpriz yaptı. Optimum, açılış saatinden itibaren konuklarını Türk bayrağı ile karşıladı. Giriş kapılarında bekleyen görevliler, AVM’ye gelen küçük büyük herkese bayrak hediye etti.

 

Ellerinde ay yıldızlı bayraklarla alışveriş yapan ziyaretçiler AVM yönetimine teşekkür edip, bu anlamlı günde bayraklarla karşılanmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.