BAYRAMLAŞMA COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI

GÜNDEM 06.09.2017 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2728+ kez okundu.
 

BAYRAMLAŞMA COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI

Türkiye Körler Vakfı her yıl olduğu gibi bu bayramda da dostlarını unutmadı. Vakıf genel merkezinde başlayan bayramlaşma ve sohbetin ardından Lions Kulüpleri ve gönüllülerin kurban bağışları itina ile hazırlanan paketlerde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.  Genel Başkan Erol Aydın, yönetim kurulu üyeleri Melahat Altınbaş ve Ali Süha Sivrioğlu konuklara bizzat servis yaparak bayram kutlamasında bulundu. Bayramların Türk Ulusu'nun kardeşlik bağlarını güçlü kılan hoşgörü, dayanışma ve birlik duyguları yanında manevi bir enerji kaynağı olduğunu dile getiren Erol Aydın, katılım ve katkıda bulunan herkese teşekkür  etti..

Türkiye Körler Vakfı her yıl olduğu gibi bu bayramda da dostlarını unutmadı.

Vakıf genel merkezinde başlayan bayramlaşma ve sohbetin ardından Lions Kulüpleri ve gönüllülerin kurban bağışları itina ile hazırlanan paketlerde ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

 Genel Başkan Erol Aydın, yönetim kurulu üyeleri Melahat Altınbaş ve Ali Süha Sivrioğlu konuklara bizzat servis yaparak bayram kutlamasında bulundu. Bayramların Türk Ulusu'nun kardeşlik bağlarını güçlü kılan hoşgörü, dayanışma ve birlik duyguları yanında manevi bir enerji kaynağı olduğunu dile getiren Erol Aydın, katılım ve katkıda bulunan herkese teşekkür  etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.