GECE-GÜNDÜZ SORUN DİNLİYOR

GÜNDEM 10.09.2017 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2296+ kez okundu.
 

GECE-GÜNDÜZ SORUN DİNLİYOR

Yeni atanan Emniyet Müdürü Selami Yıldız
  Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, atandığı günden bu yana gece-gündüz şehrin sokaklarını turluyor. Vatandaşlarla kahvede sohbet edip çay içen Yıldız, sorunları da dinleyip not alıyor.  Yıldız, merkez Seyhan ilçesi Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak ile Dağlıoğlu polis merkezlerini ziyaretin ardından Dağlıoğlu mahallesi sakinleri ve esnaflarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yıldız, “Adana’yı hep birlikte daha mutlu bir kente yapacağız” dedi.
Yeni atanan Emniyet Müdürü Selami Yıldız

 


Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, atandığı günden bu yana gece-gündüz şehrin sokaklarını turluyor. Vatandaşlarla kahvede sohbet edip çay içen Yıldız, sorunları da dinleyip not alıyor. 
Yıldız, merkez Seyhan ilçesi Yarbaşı Şehit Erdoğan Çıtak ile Dağlıoğlu polis merkezlerini ziyaretin ardından Dağlıoğlu mahallesi sakinleri ve esnaflarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yıldız, “Adana’yı hep birlikte daha mutlu bir kente yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.