Adana’ya sebze ve meyve ile canlı et borsası

EKONOMİ 10.09.2017 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1957+ kez okundu.
 

Adana’ya sebze ve meyve ile canlı et borsası

  Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkan adayı Orhan İlhan, Adana’ya Türkiye’nin en büyük ve en modern Et Borsası ve sebze ve meyve hali kopleksi kuracaklarını açıkladı.   Adana Ticaret Borsası seçim çalışmalarını iddialı bir şekilde sürdüren Adana’nın sevilen işadamlarından Orhan İlhan, Başkan seçildiği takdirde Amerika ve Avrupa ülkelerinde olduğu gibi fiilen çalışan yaş sebze ve meyve borsası ile canlı hayvan borsası kuracaklarını söyledi. New York, Chicago borsalarına benzer çağa uygun, modern, uluslararası kalıcı sistemlerle tüm üyelere eşit hizmetler vereceklerinin altını çizen Orhan İlahn, "Adana Ticaret Borsası’nda köklü bir değişime, tertemiz bir sayfaya ve vizyonel bir yönetime ihtiyaç var. Bu doğrultuda benim ATB için büyük hayallerim var "dedi. İlhan," Canlı Et Borsası için Adana’ya özgü son derece özel bir modelde karar kıldık. Geniş bir alan üzerine inşa edilecek olan Et Borsası, şehirde tüketilen et kalitesinin daha da artmasına ve et üretiminin modern tesislerde hijyenik şartlarda yapılmasına katkı sağlayacak. Bu projenin hayata girmesiyle birlikte, kentimiz et konusunda en az 60 yıl sorun yaşamayacak bir yapıya kavuşacak. Her türlü modern teknoloji ve konforun düşünüldüğü projede tartım işleminden sonra etler monoray sistemleriyle belirlenen noktalara taşınacak, gıda mühendislerinin onayından geçtikten sonra da damgalanacak. Tescili yapılacak olan et tamamen kapalı ortamlarda işlem gördükten sonra sahibine ulaştırılacak. Öte yandan soğuk hava deposu bulunan bir salonda projede yer alacak. Etler teşhir salonunda satışa sunulacak. Kısacası etlerimiz el değmeden sağlıklı ve güvenli bir şekilde sofralarımıza gelecek” dedi.   İlhan, üretimde hizmet kalitesini artıracak tüm modern teknik donanımların düşünüldüğü Et Borsası’nın, Adana’nın etle markalaşmış kimliğine yakışır bir yer olacağını da belirtti. Diğer taraftan modern sebze meyve hal projesi düşündüklerini anlatan İlhan, ‘Projede hal binası için birçok dükkan ve bir de soğuk hava deposu bulunacak. Bu projemiz kapsamında meyve sebze işi yapan komisyoncularımız modern bir komplekse kavuşacak " şeklinde konuştu.

 

Adana Ticaret Borsası (ATB) Başkan adayı Orhan İlhan, Adana’ya Türkiye’nin en büyük ve en modern Et Borsası ve sebze ve meyve hali kopleksi kuracaklarını açıkladı.

 

Adana Ticaret Borsası seçim çalışmalarını iddialı bir şekilde sürdüren Adana’nın sevilen işadamlarından Orhan İlhan, Başkan seçildiği takdirde Amerika ve Avrupa ülkelerinde olduğu gibi fiilen çalışan yaş sebze ve meyve borsası ile canlı hayvan borsası kuracaklarını söyledi. New York, Chicago borsalarına benzer çağa uygun, modern, uluslararası kalıcı sistemlerle tüm üyelere eşit hizmetler vereceklerinin altını çizen Orhan İlahn, "Adana Ticaret Borsası’nda köklü bir değişime, tertemiz bir sayfaya ve vizyonel bir yönetime ihtiyaç var. Bu doğrultuda benim ATB için büyük hayallerim var "dedi.

İlhan," Canlı Et Borsası için Adana’ya özgü son derece özel bir modelde karar kıldık. Geniş bir alan üzerine inşa edilecek olan Et Borsası, şehirde tüketilen et kalitesinin daha da artmasına ve et üretiminin modern tesislerde hijyenik şartlarda yapılmasına katkı sağlayacak. Bu projenin hayata girmesiyle birlikte, kentimiz et konusunda en az 60 yıl sorun yaşamayacak bir yapıya kavuşacak. Her türlü modern teknoloji ve konforun düşünüldüğü projede tartım işleminden sonra etler monoray sistemleriyle belirlenen noktalara taşınacak, gıda mühendislerinin onayından geçtikten sonra da damgalanacak. Tescili yapılacak olan et tamamen kapalı ortamlarda işlem gördükten sonra sahibine ulaştırılacak. Öte yandan soğuk hava deposu bulunan bir salonda projede yer alacak. Etler teşhir salonunda satışa sunulacak. Kısacası etlerimiz el değmeden sağlıklı ve güvenli bir şekilde sofralarımıza gelecek” dedi.

 

İlhan, üretimde hizmet kalitesini artıracak tüm modern teknik donanımların düşünüldüğü Et Borsası’nın, Adana’nın etle markalaşmış kimliğine yakışır bir yer olacağını da belirtti. Diğer taraftan modern sebze meyve hal projesi düşündüklerini anlatan İlhan, ‘Projede hal binası için birçok dükkan ve bir de soğuk hava deposu bulunacak. Bu projemiz kapsamında meyve sebze işi yapan komisyoncularımız modern bir komplekse kavuşacak " şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.