BAŞKAN ZEYDAN KARALAR AĞAÇLARI KESTİ, PARKI YIKTI

GÜNDEM 12.09.2017 - 15:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1426+ kez okundu.
 

BAŞKAN ZEYDAN KARALAR AĞAÇLARI KESTİ, PARKI YIKTI

  Adana’nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi’nce Yeşilyurt mahallesindeki park yıkıldı, ağaçlar kesildi. BAŞKANA ULAŞILAMADI Mahalle sakinleri isyan etti. Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ulaşamayan mahalle sakinleri, daha sonra Başkan yardımcısı Ulaş Toros’u aradı. Toros, konuyla ilgili hiç bir şey yapmadı ve ağaç kesimi devam etti.  AYHAN BARUT DURDURDU Kreş yapılacağı gerekçesiyle ağaçların kesimi devam ederken, mahalle sakinleri son çare, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Barut’u aradı. Başkan Barut ise devreye girdi ve ağaç kesimi geçici olarak durduruldu.  BAŞKA YER Mİ YOKTU ? Park yıkımı ve ağaç katliamı Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesindeki  10 nolu parkta yaşandı. Mahalle sakinleri, “Başka yer mi yoktu, parkımızı neden yıktınız?” diye Başkan Karalar’a tepki gösterdi.  HALKI CEZALANDIRIYOR Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Mahalle muhtarı Günay Şahin ile kişisel sorun yaşadığı için zaman zaman temizlik başta olmak üzere mahalleye hizmet verdirmediği, halkı cezalandırdığı iddia edilmişti.  MAHALLE SAKİNLERİ İSYANDA Arsa satışı değil arsa toplamakla övünen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kreş için koskoca mahallede hiç yer yokmuş gibi parkı yıktırıp ağaçları kestirmesi başta partililer olmak üzere mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı.

 


Adana’nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi’nce Yeşilyurt mahallesindeki park yıkıldı, ağaçlar kesildi.

BAŞKANA ULAŞILAMADI
Mahalle sakinleri isyan etti. Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ulaşamayan mahalle sakinleri, daha sonra Başkan yardımcısı Ulaş Toros’u aradı. Toros, konuyla ilgili hiç bir şey yapmadı ve ağaç kesimi devam etti. 

AYHAN BARUT DURDURDU
Kreş yapılacağı gerekçesiyle ağaçların kesimi devam ederken, mahalle sakinleri son çare, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Barut’u aradı. Başkan Barut ise devreye girdi ve ağaç kesimi geçici olarak durduruldu. 

BAŞKA YER Mİ YOKTU ?
Park yıkımı ve ağaç katliamı Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesindeki  10 nolu parkta yaşandı. Mahalle sakinleri, “Başka yer mi yoktu, parkımızı neden yıktınız?” diye Başkan Karalar’a tepki gösterdi. 

HALKI CEZALANDIRIYOR
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Mahalle muhtarı Günay Şahin ile kişisel sorun yaşadığı için zaman zaman temizlik başta olmak üzere mahalleye hizmet verdirmediği, halkı cezalandırdığı iddia edilmişti. 

MAHALLE SAKİNLERİ İSYANDA
Arsa satışı değil arsa toplamakla övünen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kreş için koskoca mahallede hiç yer yokmuş gibi parkı yıktırıp ağaçları kestirmesi başta partililer olmak üzere mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.