Kaymakam Polat'a Veda Programı Düzenlendi

GÜNDEM 13.09.2017 - 14:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1998+ kez okundu.
 

Kaymakam Polat'a Veda Programı Düzenlendi

  ADANA – İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Bitlis iline vali yardımcısı olarak atanan Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat onuruna veda programı düzenlendi. Karaisalı Belediye Başkanlığı ve ilçe siyasi parti başkanları tarafından düzenlenen veda programına Kaymakam Tolga Polat, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve ilçeden vatandaşlar katıldı. Programı tertip eden Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve ilçe siyasi parti başkanlarına teşekkür eden Kaymakam Tolga Polat, “Karaisalı’da 10 ay kadar hizmet etme imkanım oldu. Doğduğum ilçeye daha uzun süre hizmet etmek isterdim. Ancak ülkemizin içinde bulunmuş olduğu durum dolayısıyla doğu bölgemiz önem arz etmektedir. Doğu bölgemize tecrübeli personelin istihdamı yönünde talebin olduğu belirtildi. Bu güne kadar ilçemiz adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Ben Karaisalı’nın evladıyım. İnşallah ileride ilçeme tekrar hizmet etme imkanım olur. Görevimiz gereği Karaisalı’dan ayrılmış olsam da gönlüm her zaman sizlerle olacak” dedi. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise, “İlçemizde 10 aya yakın bir süredir hizmet eden değerli kaymakamımız Tolga Polat beyi gönlümüz istemese de uğurlamak zorundayız. Devlette devamlılık esastır. Kaymakamımıza, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinde ise başarılar diliyorum” dedi. Programın sonunda ise toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

 

ADANA – İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Bitlis iline vali yardımcısı olarak atanan Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat onuruna veda programı düzenlendi.

Karaisalı Belediye Başkanlığı ve ilçe siyasi parti başkanları tarafından düzenlenen veda programına Kaymakam Tolga Polat, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve ilçeden vatandaşlar katıldı.

Programı tertip eden Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve ilçe siyasi parti başkanlarına teşekkür eden Kaymakam Tolga Polat, “Karaisalı’da 10 ay kadar hizmet etme imkanım oldu. Doğduğum ilçeye daha uzun süre hizmet etmek isterdim. Ancak ülkemizin içinde bulunmuş olduğu durum dolayısıyla doğu bölgemiz önem arz etmektedir. Doğu bölgemize tecrübeli personelin istihdamı yönünde talebin olduğu belirtildi. Bu güne kadar ilçemiz adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalıştık. Ben Karaisalı’nın evladıyım. İnşallah ileride ilçeme tekrar hizmet etme imkanım olur. Görevimiz gereği Karaisalı’dan ayrılmış olsam da gönlüm her zaman sizlerle olacak” dedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise, “İlçemizde 10 aya yakın bir süredir hizmet eden değerli kaymakamımız Tolga Polat beyi gönlümüz istemese de uğurlamak zorundayız. Devlette devamlılık esastır. Kaymakamımıza, ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görevinde ise başarılar diliyorum” dedi.

Programın sonunda ise toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.