⁠⁠⁠⁠⁠GÜNDEM; KAPALI SEMT PAZARI TARTIŞMA; “METRO” DEVRİNDEN!

GÜNDEM 13.09.2017 - 15:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2847+ kez okundu.
 

⁠⁠⁠⁠⁠GÜNDEM; KAPALI SEMT PAZARI TARTIŞMA; “METRO” DEVRİNDEN!

Adana’da, MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Cevheri Bucak ile AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı arasında sabit semt pazarı ile başlayan tartışma metro devrine uzandı. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin önceki günkü toplantısında, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Saimbeyli ilçesinde ortaklaşa ‘sabit semt pazarı yapılması’ ile ilgili komisyon raporu oylandı. Kabul edilen komisyon raporunun ardından AK Partili Ozan Gülaçtı, bu uygulamanın ihtiyaç olan başka ilçelerde de yapılması gerektiğini söyledi. Gülaçtı’nın kürsüye çıkmadan yerinden yaptığı konuşmaya, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Cevheri Bucak, “Ozan bey, bu belediyede halk ayrımı yok. Biraz da siz ülke genelinde eşit olsanız amenna” diye yanıt verince tartışma büyüdü. İŞTE O DİYALOG: -              O.G.: Alakası yok. Dam üstünde saksağan. -              M.C.B. : Senin bu memlekette almadığın metro kalmamış, bir Adana var. Bana gelmiş haktan adaletten bahsediyorsun. -              O.G.: Ben ihtiyacı olan ilçelere yapılsın diyorum sen eşit davranılsın diyorsun, ben ne diyorum sen ne diyorsun -              M.C.B.:Sen önündeki işine bak biz diğere işlere bakarız. -              O.G.: Adana Büyükşehir Meclis üyesiyim. Bu arada, CHP’li Meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, eğitim öğretime başlanacağı bugünlerde işçilerin hala ücretlerini alamadığını öğrendiklerini, bunun için çözüm bulunmasını istedi. Bucak ise, hükümetin alacakları için belediyelerden yüzde 52,5 dolayında kesinti yaptığını anlattı. AK Partili Vedat Gündoğan ile Bucak arasında da ‘hükümet’e yönelik söylemlerden dolayı kısa süreli bir tartışma oldu.

Adana’da, MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Cevheri Bucak ile AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı arasında sabit semt pazarı ile başlayan tartışma metro devrine uzandı.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin önceki günkü toplantısında, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Saimbeyli ilçesinde ortaklaşa ‘sabit semt pazarı yapılması’ ile ilgili komisyon raporu oylandı. Kabul edilen komisyon raporunun ardından AK Partili Ozan Gülaçtı, bu uygulamanın ihtiyaç olan başka ilçelerde de yapılması gerektiğini söyledi. Gülaçtı’nın kürsüye çıkmadan yerinden yaptığı konuşmaya, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Cevheri Bucak, “Ozan bey, bu belediyede halk ayrımı yok. Biraz da siz ülke genelinde eşit olsanız amenna” diye yanıt verince tartışma büyüdü.

İŞTE O DİYALOG:

-              O.G.: Alakası yok. Dam üstünde saksağan.

-              M.C.B. : Senin bu memlekette almadığın metro kalmamış, bir Adana var. Bana gelmiş haktan adaletten bahsediyorsun.

-              O.G.: Ben ihtiyacı olan ilçelere yapılsın diyorum sen eşit davranılsın diyorsun, ben ne diyorum sen ne diyorsun

-              M.C.B.:Sen önündeki işine bak biz diğere işlere bakarız.

-              O.G.: Adana Büyükşehir Meclis üyesiyim.

Bu arada, CHP’li Meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, eğitim öğretime başlanacağı bugünlerde işçilerin hala ücretlerini alamadığını öğrendiklerini, bunun için çözüm bulunmasını istedi. Bucak ise, hükümetin alacakları için belediyelerden yüzde 52,5 dolayında kesinti yaptığını anlattı.

AK Partili Vedat Gündoğan ile Bucak arasında da ‘hükümet’e yönelik söylemlerden dolayı kısa süreli bir tartışma oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.