EMNİYET MÜDÜRÜ YILDIZ HALKLA İÇ İÇE

GÜNDEM 14.09.2017 - 12:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1344+ kez okundu.
 

EMNİYET MÜDÜRÜ YILDIZ HALKLA İÇ İÇE

  Adana’da, görevine yeni başlayan Emniet Müdürü Selami Yıldız, halkn sorunlarını yerinde dinliyor, taleplerinin yerine getirilmesi noktasında da çözüm üretiyor. Özellikle uyuşturucu şebekeleri ve terör örgütlerinin hedef seçtiği ve etkinliğini artırma gayretinde olduğu mahalleleri gezen Emniyet Müdürü Yıldız, bu kez de Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi’ndeki polis uygulama noktasını denetledi.   “ADANA DAHA GÜVENLİ VE  HZURLU BİR KENT OACAK”  Denetimin ardından mahalledeki Gelincik Caddesi’ni gezen Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, beaberindeki şube ve emniyet müdür yardımcılarıyla kahvehanelere gidip vatandaşlarla sohbet etti. Terör ve uyuşturucuyu bitirmeye kararlı olduklarını ifade eden Yıldız, huzur ve güvenliğin öncelikleri olduğunu belirterek, “Adana’yı hep birlikte daha güvenli ve huzurlu bir kent haline getireceğiz” dedi. Vatandaşlar da uygulamalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Adana’da, görevine yeni başlayan Emniet Müdürü Selami Yıldız, halkn sorunlarını yerinde dinliyor, taleplerinin yerine getirilmesi noktasında da çözüm üretiyor. Özellikle uyuşturucu şebekeleri ve terör örgütlerinin hedef seçtiği ve etkinliğini artırma gayretinde olduğu mahalleleri gezen Emniyet Müdürü Yıldız, bu kez de Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi’ndeki polis uygulama noktasını denetledi. 
 “ADANA DAHA GÜVENLİ VE 
HZURLU BİR KENT OACAK” 
Denetimin ardından mahalledeki Gelincik Caddesi’ni gezen Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, beaberindeki şube ve emniyet müdür yardımcılarıyla kahvehanelere gidip vatandaşlarla sohbet etti. Terör ve uyuşturucuyu bitirmeye kararlı olduklarını ifade eden Yıldız, huzur ve güvenliğin öncelikleri olduğunu belirterek, “Adana’yı hep birlikte daha güvenli ve huzurlu bir kent haline getireceğiz” dedi. Vatandaşlar da uygulamalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.