ADANA BAROSUNDAN EMNİYET MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GÜNDEM 20.09.2017 - 15:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1381+ kez okundu.
 

ADANA BAROSUNDAN EMNİYET MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

  Adana Barosu Başkanlığı, Bursa İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken, İçişleri Bakanlığının emniyet müdürleri kararnamesiyle Adana Emniyet Müdürü olarak atanan Selami Yıldız’a makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi’nin da yer aldığı ziyarette kentin huzur ve refahına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Baro başkanı ve yönetim kuruluna teşekkürlerini bildirdi. Adana’nın Türkiye açısından çok önemli bir kent olduğuna işaret eden İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, terör, uyuşturucu, çeteleşme başta olmak üzere yurttaşların huzurunu sağlamaya dönük tüm önlemleri alacaklarını söyledi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, adaletin tecelli etmesi için emniyet teşkilatına büyük görevler düştüğünü, bu süreçte Baro ile Emniyet Müdürlüğünün temasta kalarak hukuk devletinin gereklerinin yerine getirilmesi gerektiğini kaydetti. Adana adına yapılan hizmetlerde güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını,  yaşam seviyesinin artmasına yönelik aynı paralelde görev aldıklarını ifade eden Av. Küçük, kent gelişimine katkı koymak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

 

Adana Barosu Başkanlığı, Bursa İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken, İçişleri Bakanlığının emniyet müdürleri kararnamesiyle Adana Emniyet Müdürü olarak atanan Selami Yıldız’a makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi’nin da yer aldığı ziyarette kentin huzur ve refahına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Baro başkanı ve yönetim kuruluna teşekkürlerini bildirdi. Adana’nın Türkiye açısından çok önemli bir kent olduğuna işaret eden İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, terör, uyuşturucu, çeteleşme başta olmak üzere yurttaşların huzurunu sağlamaya dönük tüm önlemleri alacaklarını söyledi.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük de, adaletin tecelli etmesi için emniyet teşkilatına büyük görevler düştüğünü, bu süreçte Baro ile Emniyet Müdürlüğünün temasta kalarak hukuk devletinin gereklerinin yerine getirilmesi gerektiğini kaydetti. Adana adına yapılan hizmetlerde güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını,  yaşam seviyesinin artmasına yönelik aynı paralelde görev aldıklarını ifade eden Av. Küçük, kent gelişimine katkı koymak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.