İLAÇ HIRSIZLARI!

GÜNDEM 20.09.2017 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1910+ kez okundu.
 

İLAÇ HIRSIZLARI!

  Adana’da bir aile sağlığı merkezinden ilaç çaldıkları ileri sürülen 1’i Suriye uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.  Olay, 14 Eylül Perşembe günü Gülpınar Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşandı. Polis, şikayet üzerine yaptığı çalışmada, B.K.’nın elindeki poşetlerle aracında çok sayıda muhtelif marka ilaç ele geçirdi. Olayla ilgili B.K., Suriye Uyruklu M.E. ile Aile Sağlığı Merkezi doktoru B.T.’nin ifadeleri alındı. Cumhuriyet savcılığına çıkarılan B.K. ile M.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Adana’da bir aile sağlığı merkezinden ilaç çaldıkları ileri sürülen 1’i Suriye uyruklu 2 kişi gözaltına alındı. 
Olay, 14 Eylül Perşembe günü Gülpınar Aile Sağlığı Merkezi’nde yaşandı. Polis, şikayet üzerine yaptığı çalışmada, B.K.’nın elindeki poşetlerle aracında çok sayıda muhtelif marka ilaç ele geçirdi. Olayla ilgili B.K., Suriye Uyruklu M.E. ile Aile Sağlığı Merkezi doktoru B.T.’nin ifadeleri alındı. Cumhuriyet savcılığına çıkarılan B.K. ile M.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.