ADANALI ESNAFLAR DA BAKAN SARIEROĞLU İLE BULUŞTU…

GÜNDEM 23.09.2017 - 07:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2911+ kez okundu.
 

ADANALI ESNAFLAR DA BAKAN SARIEROĞLU İLE BULUŞTU…

    ADANA- Adana'da düzenlenen "Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı"'na katılan Adanalı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na Adanalı esnaflar da yalnız bırakmadı.   Sheraton Otel'de düzenlenen toplantıya Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek,  TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı ile Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Oto Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Bozkurt, Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Tüpgaz Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Susar ile çok sayıda esnaf kuruluşu temsilcisi de katılarak destek verdiler.   Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ak Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve M.Şükrü Erdinç, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Ak Parti İl Başkanı Av.Fikret Yeni, Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ile ATO Başkanı Atilla Menevşe,ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, ATB Başkanı Şahin Bilgiç, OSB Başkanı Bekir Sütçü ile çok sayıda kurum temsilcisinin de katıldığı toplantıda, Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Adana Esnaf ve Sanatkarları'nın emeklilik, düşük maaş, sağlık hizmetleri alanlarında yaşadıkları sorunlar dahil, Suriyeliler, AVM'ler gibi hayati önem taşıyan sorunlar raporunu Bakan Sarıeroğlu'na teslim etti. Başkan Vekili Göktaş da, Mesleki Yeterlilik Belgesi'nin yaygın hale getirilmesi için denetimlerin Bakanlık kanalıyal artırılması konusunda Sarıeroğlu'na rapor sunup, sözlü de bilgi verdi.   Bakan Sarıeroğlu da doğduğu büyüdüğü şehirde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, Adana'nın büyümesi, gelişmesi için elinden gelen çabayı göstereceğini de ifade etti. Bakan Sarıeroğlu'na, Adana Demirspor atkı ve forması ile bir de hediye tablo verildi.        

 

 

ADANA- Adana'da düzenlenen "Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı"'na katılan Adanalı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na Adanalı esnaflar da yalnız bırakmadı.

 

Sheraton Otel'de düzenlenen toplantıya Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek,  TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı ile Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Oto Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin, Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, İnşaatçılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Bozkurt, Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Tüpgaz Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Susar ile çok sayıda esnaf kuruluşu temsilcisi de katılarak destek verdiler.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ak Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve M.Şükrü Erdinç, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Ak Parti İl Başkanı Av.Fikret Yeni, Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ile ATO Başkanı Atilla Menevşe,ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, ATB Başkanı Şahin Bilgiç, OSB Başkanı Bekir Sütçü ile çok sayıda kurum temsilcisinin de katıldığı toplantıda, Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Adana Esnaf ve Sanatkarları'nın emeklilik, düşük maaş, sağlık hizmetleri alanlarında yaşadıkları sorunlar dahil, Suriyeliler, AVM'ler gibi hayati önem taşıyan sorunlar raporunu Bakan Sarıeroğlu'na teslim etti. Başkan Vekili Göktaş da, Mesleki Yeterlilik Belgesi'nin yaygın hale getirilmesi için denetimlerin Bakanlık kanalıyal artırılması konusunda Sarıeroğlu'na rapor sunup, sözlü de bilgi verdi.

 

Bakan Sarıeroğlu da doğduğu büyüdüğü şehirde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, Adana'nın büyümesi, gelişmesi için elinden gelen çabayı göstereceğini de ifade etti. Bakan Sarıeroğlu'na, Adana Demirspor atkı ve forması ile bir de hediye tablo verildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.