Alkollü ve madde bağımlısı

GÜNDEM 17.10.2017 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1917+ kez okundu.
 

Alkollü ve madde bağımlısı

Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, kapağı açık bırakılan çöp konteynırına düşen vatandaş için ihmali kabul etmek yerine skandal bir savunma yaptı:
  Adana’da bir kişi kapağı açık bırakılan yeraltı çöp konteynırına düştü. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise skandalın üstünü örtmek için; konteynıra düşen kişinin “Alkollü ve madde bağımlısı olduğu tespit edilmiştir” iddiasında bulundu. HİZMET YERİNE EZİYET OLDU Yaklaşık 2 milyon TL harcanarak merkez Seyhan ilçesindeki 100 mahalleye konulan yer altı çöp konteynırları, kanalizasyon altyapısına bağlanmadığı için hizmet yerine eziyet oldu. Tüm bunlar yetmez gibi düz yolda yürüyen bir vatandaş, geçen gün akşam saatlerinde konteynıra düşüp yaralandı. BAŞKAN HASTENEDE ZİYARET ETTİ Olay, Hanedan mahallesi Bakımyurdu caddesinde yaşandı. Muharrem Balabanoğlu, yürürken kapağı açık bırakılan çöp konteynırına düştü. Balabanoğlu’nun düştüğü fark eden çevredekiler yardıma koştu. Vatandaşların yardımıyla çöp konteynırından çıkarılan Balabanoğlu, Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Başkan Zeydan Karalar, yaralıyı hastanede ziyaret etti. İHMAL YOKMUŞ, MADDE BAĞIMLISIYMIŞ(!) Seyhan Belediyesi konuyla ilgili skandal bir açıklamaya da imza attı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Yürürken değil, bir yakını ile tartışıp darp edilince düştüğü tespit edilmiştir. Kendisi alkollü ve madde bağımlısıdır” denildi. Belediye, olayda kapağın açık bırakılması, ihmal yada denetimsizliğin söz konusu olmadığını bildirdi.
Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, kapağı açık bırakılan çöp konteynırına düşen vatandaş için ihmali kabul etmek yerine skandal bir savunma yaptı:

 

Adana’da bir kişi kapağı açık bırakılan yeraltı çöp konteynırına düştü. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise skandalın üstünü örtmek için; konteynıra düşen kişinin “Alkollü ve madde bağımlısı olduğu tespit edilmiştir” iddiasında bulundu.

HİZMET YERİNE EZİYET OLDU

Yaklaşık 2 milyon TL harcanarak merkez Seyhan ilçesindeki 100 mahalleye konulan yer altı çöp konteynırları, kanalizasyon altyapısına bağlanmadığı için hizmet yerine eziyet oldu. Tüm bunlar yetmez gibi düz yolda yürüyen bir vatandaş, geçen gün akşam saatlerinde konteynıra düşüp yaralandı.

BAŞKAN HASTENEDE ZİYARET ETTİ

Olay, Hanedan mahallesi Bakımyurdu caddesinde yaşandı. Muharrem Balabanoğlu, yürürken kapağı açık bırakılan çöp konteynırına düştü. Balabanoğlu’nun düştüğü fark eden çevredekiler yardıma koştu. Vatandaşların yardımıyla çöp konteynırından çıkarılan Balabanoğlu, Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Başkan Zeydan Karalar, yaralıyı hastanede ziyaret etti.

İHMAL YOKMUŞ, MADDE BAĞIMLISIYMIŞ(!)

Seyhan Belediyesi konuyla ilgili skandal bir açıklamaya da imza attı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Yürürken değil, bir yakını ile tartışıp darp edilince düştüğü tespit edilmiştir. Kendisi alkollü ve madde bağımlısıdır” denildi. Belediye, olayda kapağın açık bırakılması, ihmal yada denetimsizliğin söz konusu olmadığını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.