HER YEŞİLE BİR 39’LUK BÜFE!

GÜNDEM 26.10.2017 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 990+ kez okundu.
 

HER YEŞİLE BİR 39’LUK BÜFE!

Avrupa ülkelerinde şehirlerin “yeşil kurtarıcısı” olarak görülen parklar, Adana’da ise büfe yapmak için imara açıldı.  Şehrin dört bir yanında adeta mantar gibi büfe kuruluyor. Büyükşehir Belediyesi’sinin yanı sıra Seyhan ve Çukurova Belediyeleri de büfeler için yandaşlarına yer veriyor.  ALTIN KOZA’YA KAZANDIRMAK İÇİN … Daha önce şehrin merkezinde Mavi Sürmeli Oteli yanındaki katlı otoparkın önüne kondurulan konteynır büfe, Egemen’in haberi üzerine belediye görevlilerince kaldırılmıştı. Kanalköprü metro durağında da Altınkoza A.Ş.’ye para kazandırmak için kurulan büfe dikkat çekti.  Altınkoza AŞ. yeni büfeleri 39 bin TL’den satıyor.

Avrupa ülkelerinde şehirlerin “yeşil kurtarıcısı” olarak görülen parklar, Adana’da ise büfe yapmak için imara açıldı. 
Şehrin dört bir yanında adeta mantar gibi büfe kuruluyor. Büyükşehir Belediyesi’sinin yanı sıra Seyhan ve Çukurova Belediyeleri de büfeler için yandaşlarına yer veriyor. 
ALTIN KOZA’YA KAZANDIRMAK İÇİN …
Daha önce şehrin merkezinde Mavi Sürmeli Oteli yanındaki katlı otoparkın önüne kondurulan konteynır büfe, Egemen’in haberi üzerine belediye görevlilerince kaldırılmıştı. Kanalköprü metro durağında da Altınkoza A.Ş.’ye para kazandırmak için kurulan büfe dikkat çekti.  Altınkoza AŞ. yeni büfeleri 39 bin TL’den satıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.