Rezalete bak!

GÜNDEM 26.10.2017 - 14:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 975+ kez okundu.
 

Rezalete bak!

Seyhan Belediyesi kaçak bina yapıyor, meydanı katlediyor, inşaatta ise 14-15 yaşlarında çocuklar çalışıyor
  Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydan alanı Seyhan Belediyesi eliyle resmen katlediliyor. BELEDİYE KAÇAK BİNA YAPIYOR Kültür merkezi önünde demir yığını içinde bir bina yükseliyor.  Meydanın içindeki bu binayla ilgili bazı meclis üyelerinin sorularına hala verilmiş bir yanıt yok. Bazı iddialara göre, buraya kaçak bina yapılıyor.  ARSA TOPLAMAKLA ÖVÜNÜYOR AMA İddialara göre, buraya yapılacak kaçak bina nikah salonu olarak kullanılacak. Şayet iddia doğru ise belediyeler arsa satarken, arsa toplamakla övünen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, nikah salonu yapacak arsa  bulamadı mı?  GÜNDEME GETİRİLDİ AMA CEVAP VERİLMEDİ Ya da park şeklindeki meydan alanından başka yer mi yoktu? Seyhan Belediye Meclisi toplantısında bu skandalı gündeme getiren Ak Parti Grup Sözcüsü Yalçın Limoncu, konuyu sormasına rağmen cevap alamadığını söyledi.  “DEMİR YIĞININDAN TRİBÜN YAPILDI” Yalçın Limoncu, yanıt alamadığı için konuyu sosyal paylaşım sitesi üzerinden gündeme getirdi. Limoncu, geçtiğimiz yıl ise halkın ortak kullanım alanı olan aynı meydan içindeki başka alana da demir yığını şeklinde tribün yapıldığını anımsattı.   “BİNANIN RUHSATSIZ OLDUĞUNU ANLADIK” Ak Partili Yalçın Limoncu, binanın ruhsatı olup olmadığını sorduğunu da belirterek, “ Sorduk ve bu binanın ruhsatsız olduğunu  anladık. Belediye, ruhsatsız bina yapar mı? Maalesef Seyhan Belediyesi ruhsatsız bina yapıyor” diye konuştu.    “KAÇAK BİNADA 14-15 YAŞINDA ÇOCUK ÇALIŞIYOR” Kaçak binaya belediyedeki grup odalarından baktıklarını ve iş güvenliği kurallarının ihlal edildiğine şahit olduklarını kaydeden Limoncu, “Bu kaçak binanın çatısında 14-15 yaşlarında bir çocuğun çalıştığını gördük ve gözlerimize inanamadık” dedi.  “MEYDANI KATLEDEN BİR BELEDİYE VAR” Limoncu, açıklamasında, “Seyhan Kültür Merkezi önündeki meydanı katleden bir belediye var. Ruhsatsız bina yapan bir belediye var. Kendi yaptığı binanın kontrolünü dahi takip etmekten aciz bir belediye yönetimi var” diye konuştu.
Seyhan Belediyesi kaçak bina yapıyor, meydanı katlediyor, inşaatta ise 14-15 yaşlarında çocuklar çalışıyor

 

Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydan alanı Seyhan Belediyesi eliyle resmen katlediliyor.
BELEDİYE KAÇAK BİNA YAPIYOR
Kültür merkezi önünde demir yığını içinde bir bina yükseliyor.  Meydanın içindeki bu binayla ilgili bazı meclis üyelerinin sorularına hala verilmiş bir yanıt yok. Bazı iddialara göre, buraya kaçak bina yapılıyor. 
ARSA TOPLAMAKLA ÖVÜNÜYOR AMA
İddialara göre, buraya yapılacak kaçak bina nikah salonu olarak kullanılacak. Şayet iddia doğru ise belediyeler arsa satarken, arsa toplamakla övünen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, nikah salonu yapacak arsa  bulamadı mı? 
GÜNDEME GETİRİLDİ AMA CEVAP VERİLMEDİ
Ya da park şeklindeki meydan alanından başka yer mi yoktu? Seyhan Belediye Meclisi toplantısında bu skandalı gündeme getiren Ak Parti Grup Sözcüsü Yalçın Limoncu, konuyu sormasına rağmen cevap alamadığını söyledi. 
“DEMİR YIĞININDAN TRİBÜN YAPILDI”
Yalçın Limoncu, yanıt alamadığı için konuyu sosyal paylaşım sitesi üzerinden gündeme getirdi. Limoncu, geçtiğimiz yıl ise halkın ortak kullanım alanı olan aynı meydan içindeki başka alana da demir yığını şeklinde tribün yapıldığını anımsattı.  
“BİNANIN RUHSATSIZ OLDUĞUNU ANLADIK”
Ak Partili Yalçın Limoncu, binanın ruhsatı olup olmadığını sorduğunu da belirterek, “ Sorduk ve bu binanın ruhsatsız olduğunu  anladık. Belediye, ruhsatsız bina yapar mı? Maalesef Seyhan Belediyesi ruhsatsız bina yapıyor” diye konuştu. 
  “KAÇAK BİNADA 14-15 YAŞINDA ÇOCUK ÇALIŞIYOR”
Kaçak binaya belediyedeki grup odalarından baktıklarını ve iş güvenliği kurallarının ihlal edildiğine şahit olduklarını kaydeden Limoncu, “Bu kaçak binanın çatısında 14-15 yaşlarında bir çocuğun çalıştığını gördük ve gözlerimize inanamadık” dedi. 
“MEYDANI KATLEDEN BİR BELEDİYE VAR”
Limoncu, açıklamasında, “Seyhan Kültür Merkezi önündeki meydanı katleden bir belediye var. Ruhsatsız bina yapan bir belediye var. Kendi yaptığı binanın kontrolünü dahi takip etmekten aciz bir belediye yönetimi var” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.