KABURGACI YAŞAR 29 EKİM’İ UNUTMADI!

GÜNDEM 29.10.2017 - 14:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3369+ kez okundu.
 

KABURGACI YAŞAR 29 EKİM’İ UNUTMADI!

Adana’nın meşhur kebapçısı Yaşar Aydın namı diğer “Kaburgacı Yaşar” Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’ncü yılını unutmadı.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının akılda kalması için çalışanlarıyla elele veren ünlü kebapçı, etle “Türk bayrağı” yaptırdı. Çalışanlarına da Türk bayraklı tişörtler giydirip müşterilerini kapıda ağırladı.  Kaburgacı Yaşar’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, kebap yemek için gelen müşterileri de şaşırttı. Balonlarla süslenen işyeri için Yaşar Usta’ya teşekkür eden müşteriler, Cumhuriyet’in kuruluşuna gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Çocukları da unutmayan Yaşar Usta, onlara Türk bayrağı hediye etti. Ünlü kebapçı, çalışanlarıyla günün anısına hatıra da fotoğrafı çektirdi. Müşterilerden bazıları etlerle hazırlanan köşe önünde selfi yapıp “Kaburgacı’dayım” yazarak sevenlerine gönderdi. Ünlü kebapçı Yaşar Aydın, “Allah bu millete bir daha savaş yüzü göstermesin. Barış, kardeşlik, dostluk içinde her günümüz bayram coşkusunda olsun” dedi.

Adana’nın meşhur kebapçısı Yaşar Aydın namı diğer “Kaburgacı Yaşar” Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’ncü yılını unutmadı. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının akılda kalması için çalışanlarıyla elele veren ünlü kebapçı, etle “Türk bayrağı” yaptırdı. Çalışanlarına da Türk bayraklı tişörtler giydirip müşterilerini kapıda ağırladı. 
Kaburgacı Yaşar’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, kebap yemek için gelen müşterileri de şaşırttı. Balonlarla süslenen işyeri için Yaşar Usta’ya teşekkür eden müşteriler, Cumhuriyet’in kuruluşuna gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Çocukları da unutmayan Yaşar Usta, onlara Türk bayrağı hediye etti. Ünlü kebapçı, çalışanlarıyla günün anısına hatıra da fotoğrafı çektirdi. Müşterilerden bazıları etlerle hazırlanan köşe önünde selfi yapıp “Kaburgacı’dayım” yazarak sevenlerine gönderdi. Ünlü kebapçı Yaşar Aydın, “Allah bu millete bir daha savaş yüzü göstermesin. Barış, kardeşlik, dostluk içinde her günümüz bayram coşkusunda olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.