BAŞKAN SÖZLÜ'DEN YENİ'YE: TOSMURUN TOSUNU

GÜNDEM 31.10.2017 - 09:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1240+ kez okundu.
 

BAŞKAN SÖZLÜ'DEN YENİ'YE: TOSMURUN TOSUNU

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’nin Devlet Bahçeli Köprüsü ile ilgili yaptığı açıklamalara Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den sert yanıt geldi. Sözlü, il başkanı ile muhatap olmak istemediğini belirterek, “Tosmur’un tosunu” ifadelerini kullandı.
6 AYA AÇTIĞIMDA GÖZÜNE Mİ SOKACAK? Sözlü, Büyükşehir Belediyesi ile Kasaplar Odası arasındaki protokol için Alidede mahallesindeki törene katıldı. Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur ile protokol imzalayan Başkan Sözlü, burada mangal başına geçip ciğer yedi. Sözlü, gazetecilerin sorusu üzerine AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni’ye cevap verdi. Sözlü, şunları kaydetti: “Bizim köprü gözüne mertek (yapıda kullanılan, dört köşe ya da yuvarlak, uzun ve kalınca ağaç) gibi batar. Aslında il başkanını hiç muhatap almak istemiyorum ama yaklaşan seçimler neticesinde üzerimden prim yapmaya çalışan Tosmur’un tosunu, o kadar, Tosmur’un tosunu. Havaalanını 15 senedir bitiremediler. Ben köprüyü 6 aya açtığımda neresine sokacak, gözüne mi sokacak, kulağına mı sokacak.” AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Sözlü’nün köprünün iki ihalesi arasındaki 100 milyon liraya yakın fiyat farkını açıklaması gerektiğini söylemişti. DURAN: GÖZ DOKTORUNA GİTSİN Bu arada, MHP İl Başkanı Sertan Duran da köprü çalışmalarının sürdüğü alanda basın toplantısı düzenledi. Duran, fiyat farkının birim fiyatlarında yaşanan artıştan kaynaklandığını kaydederek “köprünün yeri” konusunda imada bulunan Yeni’ye göz doktoruna gitmesini tavsiye etti.    
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’nin Devlet Bahçeli Köprüsü ile ilgili yaptığı açıklamalara Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den sert yanıt geldi. Sözlü, il başkanı ile muhatap olmak istemediğini belirterek, “Tosmur’un tosunu” ifadelerini kullandı.

6 AYA AÇTIĞIMDA GÖZÜNE Mİ SOKACAK?

Sözlü, Büyükşehir Belediyesi ile Kasaplar Odası arasındaki protokol için Alidede mahallesindeki törene katıldı. Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur ile protokol imzalayan Başkan Sözlü, burada mangal başına geçip ciğer yedi. Sözlü, gazetecilerin sorusu üzerine AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni’ye cevap verdi. Sözlü, şunları kaydetti: “Bizim köprü gözüne mertek (yapıda kullanılan, dört köşe ya da yuvarlak, uzun ve kalınca ağaç) gibi batar. Aslında il başkanını hiç muhatap almak istemiyorum ama yaklaşan seçimler neticesinde üzerimden prim yapmaya çalışan Tosmur’un tosunu, o kadar, Tosmur’un tosunu. Havaalanını 15 senedir bitiremediler. Ben köprüyü 6 aya açtığımda neresine sokacak, gözüne mi sokacak, kulağına mı sokacak.”

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Sözlü’nün köprünün iki ihalesi arasındaki 100 milyon liraya yakın fiyat farkını açıklaması gerektiğini söylemişti.

DURAN: GÖZ DOKTORUNA GİTSİN

Bu arada, MHP İl Başkanı Sertan Duran da köprü çalışmalarının sürdüğü alanda basın toplantısı düzenledi. Duran, fiyat farkının birim fiyatlarında yaşanan artıştan kaynaklandığını kaydederek “köprünün yeri” konusunda imada bulunan Yeni’ye göz doktoruna gitmesini tavsiye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.