Adana'da Sonbahar Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışları tamamlandı

SPOR 07.11.2017 - 11:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2212+ kez okundu.
 

Adana'da Sonbahar Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışları tamamlandı

Yarışmaya 45 at ve 41 binici katıldı   Türkiye Binicilik Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün faaliyet programında yer alan Adana Atlıspor tarafından organize edilen " Sonbahar  Kupası Binicilik Engel Atlama" yarışları tamamlandı Adana Atlıspor tesislerinde iki gün süren yarışlara Adana'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Mersin illerinden 45 at ve 41 binici katıldı. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel'in de yakından takip ettiği müsabakalarda birbirinde çekişmeli sahneler sergilendi. Ayrıca müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Fadime Karlangıç ve TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel  izledi.

Yarışmaya 45 at ve 41 binici katıldı

 

Türkiye Binicilik Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün faaliyet programında yer alan Adana Atlıspor tarafından organize edilen " Sonbahar  Kupası Binicilik Engel Atlama" yarışları tamamlandı

Adana Atlıspor tesislerinde iki gün süren yarışlara Adana'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Mersin illerinden 45 at ve 41 binici katıldı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel'in de yakından takip ettiği müsabakalarda birbirinde çekişmeli sahneler sergilendi.

Ayrıca müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Fadime Karlangıç ve TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel  izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.