Çukurova SİFED Başkanı Doğan’dan 10 Kasım mesajı

GÜNDEM 08.11.2017 - 13:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1915+ kez okundu.
 

Çukurova SİFED Başkanı Doğan’dan 10 Kasım mesajı

  Doğan: “Cennet vatanımızı her alanda daha ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışıp, Atatürk’e olan minnet borcumuzu ödemeliyiz“     Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.     Cumhuriyetin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, şükran ve özlemle andıklarını belirten Doğan, "Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine bağlı kalarak, temel değerlerini koruyarak, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye devam edecektir” dedi.   Doğan, iş dünyası olarak, Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği mirası Cumhuriyet’e sahip çıkacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:     “Her yanı işgal altındayken Gazi Mustafa Kemal Atatürk Önderliğinde kurtarılarak adeta yoktan var edilen modern Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu günden buyana büyük mesafeler kat etti. Bizler de iş dünyasının temsilcileri olarak birlik ve beraberlik içinde cennet vatanımızı her alanda daha ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışıp, Atatürk’e olan minnet borcumuzu ödemeliyiz. Bu düşüncelerle vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."

 

Doğan: “Cennet vatanımızı her alanda daha ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışıp, Atatürk’e olan minnet borcumuzu ödemeliyiz“

 

 

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79’uncu yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

 

 

Cumhuriyetin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, şükran ve özlemle andıklarını belirten Doğan,

"Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine bağlı kalarak, temel değerlerini koruyarak, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye devam edecektir” dedi.

 

Doğan, iş dünyası olarak, Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği mirası Cumhuriyet’e sahip çıkacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

 

 

“Her yanı işgal altındayken Gazi Mustafa Kemal Atatürk Önderliğinde kurtarılarak adeta yoktan var edilen modern Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu günden buyana büyük mesafeler kat etti. Bizler de iş dünyasının temsilcileri olarak birlik ve beraberlik içinde cennet vatanımızı her alanda daha ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışıp, Atatürk’e olan minnet borcumuzu ödemeliyiz. Bu düşüncelerle vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.