NAZAR MI DEĞDİ!

GÜNDEM 08.11.2017 - 15:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 968+ kez okundu.
 

NAZAR MI DEĞDİ!

Adana’da 2014 yılı nisan ayından buyana Büyükşehir ile merkez ilçe belediye başkanları arasındaki uyum yerel seçimlere 17 ay kala yerini gerginliğe bıraktı.
  Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bütçe görüşmeleri başladı.  BABAYİĞİT TARTIŞMASI  Adana’da Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ikinci kez Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in fotoğrafları ile ilçedeki hizmetleri anlatan afişleri kaldırdı. Başkan Çetin, deri bir ceketle geldiği Meclis’te, “Ben bir iki gün içinde o resimleri astıracağım bir babayiğit varsa gelsin onu da indirsin” dedi. Başkanvekili Cevheri Bucak’la da aralarında ‘babayiğit’ tartışma yaşanınca Çetin, “Ben babayiğitin kralıyım” diye karşılık verdi.  İŞÇİYE MÜJDELİ HABER  CHP’li Ulaş Çetinkaya’nın sık sık dile getirdiği Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının alacaklarıyla ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı. Büyükşehir Belediyesi’nin İller Bankası payının yüzde 52’sinin kesilmesiyle yaşadığı mali kriz hala aşılamadı. İçişleri Bakanlığı 240 milyon TL tutarındaki borçlanma yetkisine de onay vermedi. Ancak Büyükşehir Meclis Başkanvekili Murat Cevheri Bucak, Cuma gününe kadar işçilerin bir maaşlarının ödeneceğini müjdeledi.  NASA UZMANLARINI KISKANDIRACAK ADA OTELLER NEREDE?  AK Parti Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı “Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün seçim vaatleri arasında yer alan kongre merkezi, Adana seyir kulesi, opera binası, opera meydanı, yüksek tarım teknokenti, organik tarım teknoloji merkezi, sanal gerçeklik kulesi, bilgi teknolojileri merkezi ve en son NASA uzmanlarını kıskandıracak ada otelleri 2018 yılı performans taslağında göremedik. Sayın Başkan son yılında Adana’ya söz verdiği projelerini gerçekleştiremeyecek mi?” diye sordu.  “SALAVAT KUVVETE BAĞLI” MHP’li Ramazan Akyürek, Büyükşehir Belediyesi’nin var olan imkanları olabildiğince randımanlı kullanarak Adana’ya hizmet etmeye çalıştığını dile getirdi. Akyürek, “Önceden 2 bin 700 kilometrekareye bugün ise 14 bin 250 metrekareye hizmet veriyoruz. Salavat kuvvete bağlı. 43 ay önce göreve geldik. Adana’nın tepesine barışı getirdik. Enkaz edebiyatı yapmıyoruz ama hizmet yapmadığımızı söylemek de haksızlık olur” dedi.
Adana’da 2014 yılı nisan ayından buyana Büyükşehir ile merkez ilçe belediye başkanları arasındaki uyum yerel seçimlere 17 ay kala yerini gerginliğe bıraktı.

 

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde bütçe görüşmeleri başladı. 

BABAYİĞİT TARTIŞMASI 
Adana’da Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ikinci kez Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in fotoğrafları ile ilçedeki hizmetleri anlatan afişleri kaldırdı. Başkan Çetin, deri bir ceketle geldiği Meclis’te, “Ben bir iki gün içinde o resimleri astıracağım bir babayiğit varsa gelsin onu da indirsin” dedi. Başkanvekili Cevheri Bucak’la da aralarında ‘babayiğit’ tartışma yaşanınca Çetin, “Ben babayiğitin kralıyım” diye karşılık verdi. 

İŞÇİYE MÜJDELİ HABER 
CHP’li Ulaş Çetinkaya’nın sık sık dile getirdiği Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının alacaklarıyla ilgili sevindirici bir gelişme yaşandı. Büyükşehir Belediyesi’nin İller Bankası payının yüzde 52’sinin kesilmesiyle yaşadığı mali kriz hala aşılamadı. İçişleri Bakanlığı 240 milyon TL tutarındaki borçlanma yetkisine de onay vermedi. Ancak Büyükşehir Meclis Başkanvekili Murat Cevheri Bucak, Cuma gününe kadar işçilerin bir maaşlarının ödeneceğini müjdeledi. 

NASA UZMANLARINI KISKANDIRACAK ADA OTELLER NEREDE? 
AK Parti Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı “Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün seçim vaatleri arasında yer alan kongre merkezi, Adana seyir kulesi, opera binası, opera meydanı, yüksek tarım teknokenti, organik tarım teknoloji merkezi, sanal gerçeklik kulesi, bilgi teknolojileri merkezi ve en son NASA uzmanlarını kıskandıracak ada otelleri 2018 yılı performans taslağında göremedik. Sayın Başkan son yılında Adana’ya söz verdiği projelerini gerçekleştiremeyecek mi?” diye sordu. 

“SALAVAT KUVVETE BAĞLI”
MHP’li Ramazan Akyürek, Büyükşehir Belediyesi’nin var olan imkanları olabildiğince randımanlı kullanarak Adana’ya hizmet etmeye çalıştığını dile getirdi. Akyürek, “Önceden 2 bin 700 kilometrekareye bugün ise 14 bin 250 metrekareye hizmet veriyoruz. Salavat kuvvete bağlı. 43 ay önce göreve geldik. Adana’nın tepesine barışı getirdik. Enkaz edebiyatı yapmıyoruz ama hizmet yapmadığımızı söylemek de haksızlık olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.