CEYHAN’DA MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKİMİ HIZLA DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 13.11.2017 - 13:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 961+ kez okundu.
 

CEYHAN’DA MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKİMİ HIZLA DEVAM EDİYOR

  Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde başlatılan mevsimlik bitki dikimi çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.   Boydak, “mevsime uygun olarak ilçe genelindeki parklarda bitki dikimini bir süre önce başlatmıştık. Daha güzel ve daha yeşil bir Ceyhan için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi   Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin ise, refüjlerde, parklarda ve yeşil alanlarda mevsimlik bitki dikim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade ederek ” ilçe genelinde yeşili koruma ve yeşillendirme çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan parklarımızda Çin karanfili, Hercai Menekşe, Sıklamen ve Kasımpatı türlerindeki çiçekleri toprakla buluşturuyoruz.” dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde başlatılan mevsimlik bitki dikimi çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

 

Boydak, “mevsime uygun olarak ilçe genelindeki parklarda bitki dikimini bir süre önce başlatmıştık. Daha güzel ve daha yeşil bir Ceyhan için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi

 

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Atilla Keskin ise, refüjlerde, parklarda ve yeşil alanlarda mevsimlik bitki dikim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade ederek ” ilçe genelinde yeşili koruma ve yeşillendirme çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan parklarımızda Çin karanfili, Hercai Menekşe, Sıklamen ve Kasımpatı türlerindeki çiçekleri toprakla buluşturuyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.