GÖNÜL ESTETİK’İN 7. YIL PASTASINI BEYHAN DEMİRTAŞ KESTİ

GÜNDEM 22.11.2017 - 11:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2037+ kez okundu.
 

GÖNÜL ESTETİK’İN 7. YIL PASTASINI BEYHAN DEMİRTAŞ KESTİ

  ADANA /  İşkadını Gönül Menekşe’nin sahibi olduğu “Sultanların Mekanı Gönül Estetik” kuruluşunun 7’nci yılını seçkin konuklarıyla kutladı. Yıldönümü pastasını Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş kesti. İşkadını Gönül Menekşe, her birinin kendisi için çok büyük anlam ifade eden konukları ile yıldönümü kutlamanın sevincini yaşadığını söyledi. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Menekşe, güzel görünmenin her zaman çok önemli olduğunu belirtti. Bakımlı olmanın insanı mutlu eden bir yönü olduğunu anlatan Menekşe, “Merkezimize gelenlerin ayrılırken yüzlerindeki bir tebessümleri bile bize yetiyor” dedi. Son yıllarda özellikle kilo problemlerinden dolayı diyabet ve kalp hastalıklarının arttığına vurgu yapan Menekşe, estetik bir vücuda sahip olmanın da sağlık için önemli bir kriter olduğunun anlaşıldığını kaydetti. Kadınların güzel görünmenin yanında, estetik merkezlerinde kullanılan yöntemlerle bakım ürünlerine de çok dikkat etmelerini isteyen Menekşe, “Merkezimizde işi bilen, profesyonellerce bakımlar yapılıyor. İç güzellik dış güzellikle birleşince bir bütün oluyor. İyi bir bakım, kişiyi dikkat çekici bir hale getirebiliyor. Yöntem ve uygulamalarımızda profesyonelleri ve en iyi bakım ürünlerini kullanıyoruz. Biliyoruz ki mutlu ayrılan her müşteri yeni müşteriler kazandırıyor.” Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş, yıldönümü pastasını keserken kutlamaya, Dasev Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Kadriye Güzel, Şadıman Birdal, Dr.Muhittin Aktaş, Dr.Mir Ali Purbager, Aylin Butik sahibi Aylin Akın, Orhan mağazası sahibi Sevgi Yağ, Ünlü Turizmci Dilara Bilen, Emre Gün Eczanesi sahibi Sonay Hanagasi, jimmy Key Mağazası Sahibi Münevver Deniz ile seçkin davetliler katıldı. Sultanların Mekanı Gönül Estetik’te şu işlemler yaptırılabiliyor: Ozon sauna, sağlıklı beslenme ve diyet uzmanlığı, dövme silme, karbon peeling, radyo frekans, anti-aging tedaviler, dermaroller, manuel terapi, Türk hamamı, klasik sauna, cilt bakımları, vücut bakımları, Reiki ve kuantum terapileri, Theta healing terapisi,  alternatif tıp tedaviler, profesyonel el ayak bakımı, kalıcı makyaj, oksijen terapi bakımları, masaj, Starvac sp 2. Merkezde özellikle kadınlar için inceltme ve sıkılaştırma için de bir çok seçenekler yer alıyor.

 

ADANA /  İşkadını Gönül Menekşe’nin sahibi olduğu “Sultanların Mekanı Gönül Estetik” kuruluşunun 7’nci yılını seçkin konuklarıyla kutladı. Yıldönümü pastasını Vali Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş kesti.

İşkadını Gönül Menekşe, her birinin kendisi için çok büyük anlam ifade eden konukları ile yıldönümü kutlamanın sevincini yaşadığını söyledi. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Menekşe, güzel görünmenin her zaman çok önemli olduğunu belirtti. Bakımlı olmanın insanı mutlu eden bir yönü olduğunu anlatan Menekşe, “Merkezimize gelenlerin ayrılırken yüzlerindeki bir tebessümleri bile bize yetiyor” dedi.

Son yıllarda özellikle kilo problemlerinden dolayı diyabet ve kalp hastalıklarının arttığına vurgu yapan Menekşe, estetik bir vücuda sahip olmanın da sağlık için önemli bir kriter olduğunun anlaşıldığını kaydetti. Kadınların güzel görünmenin yanında, estetik merkezlerinde kullanılan yöntemlerle bakım ürünlerine de çok dikkat etmelerini isteyen Menekşe, “Merkezimizde işi bilen, profesyonellerce bakımlar yapılıyor. İç güzellik dış güzellikle birleşince bir bütün oluyor. İyi bir bakım, kişiyi dikkat çekici bir hale getirebiliyor. Yöntem ve uygulamalarımızda profesyonelleri ve en iyi bakım ürünlerini kullanıyoruz. Biliyoruz ki mutlu ayrılan her müşteri yeni müşteriler kazandırıyor.”

Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş, yıldönümü pastasını keserken kutlamaya, Dasev Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Kadriye Güzel, Şadıman Birdal, Dr.Muhittin Aktaş, Dr.Mir Ali Purbager, Aylin Butik sahibi Aylin Akın, Orhan mağazası sahibi Sevgi Yağ, Ünlü Turizmci Dilara Bilen, Emre Gün Eczanesi sahibi Sonay Hanagasi, jimmy Key Mağazası Sahibi Münevver Deniz ile seçkin davetliler katıldı.

Sultanların Mekanı Gönül Estetik’te şu işlemler yaptırılabiliyor: Ozon sauna, sağlıklı beslenme ve diyet uzmanlığı, dövme silme, karbon peeling, radyo frekans, anti-aging tedaviler, dermaroller, manuel terapi, Türk hamamı, klasik sauna, cilt bakımları, vücut bakımları, Reiki ve kuantum terapileri, Theta healing terapisi,  alternatif tıp tedaviler, profesyonel el ayak bakımı, kalıcı makyaj, oksijen terapi bakımları, masaj, Starvac sp 2.

Merkezde özellikle kadınlar için inceltme ve sıkılaştırma için de bir çok seçenekler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.