BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

GÜNDEM 28.11.2017 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1838+ kez okundu.
 

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Hemşehri dernekleri tek çatı altında bir araya geldi
Adana Hemşehri Dernekleri Birliği Başkanı Asım Uğurludoğan ile üyeler Kamil Kılınçarslan ve Osman Çokyaşar, Egemen’i ziyaret ederek gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli ile görüştü.  Başkan Uğurludoğan, burada yaptığı açıklamada, hayatın her alanındaki sivil toplum kuruluşlarının önemli görevler üstlendiklerini belirterek, yalnızca yerel seçimler öncesi bu kuruluşlara kulak verilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Adana’da 40’a yakın hemşehri derneği bulunduğuna dikkat çeken Uğurludoğan, “Ülkemizde bazı şeylerin aşılması gerekiyor. Toplum artık astığım astık, kestiğim kestik yöneticiler istemiyor. Hemşehri dernekleriyle bir araya gelerek yanlışları hep birlikte durdurabiliriz” dedi.  Adana Hemşehri Dernekleri Birliği Üyesi, aynı zamanda Darendeliler Derneği Başkanı Osman Çokyaşar da  göç alan yerlerde hemşehri derneklerinin önemine vurgu yaparken gelişmiş ülkelerde sivil toplum örgütlerinin yapıcı işlere imza attıran birliktelikler oluşturduğunu kaydetti.  Gazetemiz İmtiyaz Sabihi Hakan Denizli, hemşehri dernekleriyle oluşturulan birlikteliğin çok önemli olduğunu belirterek uzun süre devam etmesi temennisinde bulundu.
Hemşehri dernekleri tek çatı altında bir araya geldi

Adana Hemşehri Dernekleri Birliği Başkanı Asım Uğurludoğan ile üyeler Kamil Kılınçarslan ve Osman Çokyaşar, Egemen’i ziyaret ederek gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli ile görüştü. 

Başkan Uğurludoğan, burada yaptığı açıklamada, hayatın her alanındaki sivil toplum kuruluşlarının önemli görevler üstlendiklerini belirterek, yalnızca yerel seçimler öncesi bu kuruluşlara kulak verilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Adana’da 40’a yakın hemşehri derneği bulunduğuna dikkat çeken Uğurludoğan, “Ülkemizde bazı şeylerin aşılması gerekiyor. Toplum artık astığım astık, kestiğim kestik yöneticiler istemiyor. Hemşehri dernekleriyle bir araya gelerek yanlışları hep birlikte durdurabiliriz” dedi. 
Adana Hemşehri Dernekleri Birliği Üyesi, aynı zamanda Darendeliler Derneği Başkanı Osman Çokyaşar da  göç alan yerlerde hemşehri derneklerinin önemine vurgu yaparken gelişmiş ülkelerde sivil toplum örgütlerinin yapıcı işlere imza attıran birliktelikler oluşturduğunu kaydetti. 
Gazetemiz İmtiyaz Sabihi Hakan Denizli, hemşehri dernekleriyle oluşturulan birlikteliğin çok önemli olduğunu belirterek uzun süre devam etmesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.