Ataşbak, Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan takımı kabul etti

SPOR 07.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1704+ kez okundu.
 

Ataşbak, Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan takımı kabul etti

  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Gençlik Merkezleri arasında Kayseri’de düzenlenen Futbol  Turnuvası’nda şampiyon olan takımı kabul etti. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi Kayseri 'de gerçekleştirilen ve Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Merkezleri arası futbol turnuvasında şampiyon oldu. Ataşbak, bu başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, gelecek yıllarda bu başarıları arttırarak gideceklerine inandıklarını söyledi. 6 takımın katıldığı turnuvada Adana Gençlik Merkezini "Sosyal Uyum Şam Umut Spor" takımı olarak temsil eden gençler rakiplerini yenerek birinciliği elde ederken, Kayseri takımı ikinci, Kahramanmaraş takımı da üçüncü oldu. Ayrıca ziyarette, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun ile antrenör ve sporcular hazır bulundu. 

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Gençlik Merkezleri arasında Kayseri’de düzenlenen Futbol  Turnuvası’nda şampiyon olan takımı kabul etti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi Kayseri 'de gerçekleştirilen ve Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Merkezleri arası futbol turnuvasında şampiyon oldu.

Ataşbak, bu başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, gelecek yıllarda bu başarıları arttırarak gideceklerine inandıklarını söyledi.

6 takımın katıldığı turnuvada Adana Gençlik Merkezini "Sosyal Uyum Şam Umut Spor" takımı olarak temsil eden gençler rakiplerini yenerek birinciliği elde ederken, Kayseri takımı ikinci, Kahramanmaraş takımı da üçüncü oldu.

Ayrıca ziyarette, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun ile antrenör ve sporcular hazır bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.