TAZİYE ÇADIRINI BİLE ÇALDILAR!

GÜNDEM 10.12.2017 - 12:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2007+ kez okundu.
 

TAZİYE ÇADIRINI BİLE ÇALDILAR!

Adana’nın Narlıca mahallesinde vefat eden bir vatandaş için kurulan taziye çadırını çaldılar.  TAZİYEYE GELENLER GİTTİ HIRSIZLAR GELDİ Vahdet Karagülle geçtiğimiz günlerde vefat etti. Seyhan Belediyesi tarafından mahalledeki kapalı semt pazarı yanına bir taziye çadırı kuruldu. Gece saatlerinde taziyeye gelenler çadırdan ayrıldı. Cenaze sahipleri ve merhumun yakınları da evlerine gitti.  “İNSANLIK DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞ”  Sabah olduğunda taziye çadırına gelenler gözlerine inanamadı. Çadırın kenarları ortada yoktu. Soğuktan korunmak için kullanılan çadır kenarlarının yerinde yeller esiyordu. Dayıoğlu Vahdet Karagülle’nin taziyesi için Almanya’dan Türkiye’ye gelen ses sanatçısı Ümit Yücel “İnsanlık diye bir şey kalmamış” diye isyan etti.

Adana’nın Narlıca mahallesinde vefat eden bir vatandaş için kurulan taziye çadırını çaldılar. 

TAZİYEYE GELENLER GİTTİ HIRSIZLAR GELDİ
Vahdet Karagülle geçtiğimiz günlerde vefat etti. Seyhan Belediyesi tarafından mahalledeki kapalı semt pazarı yanına bir taziye çadırı kuruldu. Gece saatlerinde taziyeye gelenler çadırdan ayrıldı. Cenaze sahipleri ve merhumun yakınları da evlerine gitti. 
“İNSANLIK DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞ” 
Sabah olduğunda taziye çadırına gelenler gözlerine inanamadı. Çadırın kenarları ortada yoktu. Soğuktan korunmak için kullanılan çadır kenarlarının yerinde yeller esiyordu. Dayıoğlu Vahdet Karagülle’nin taziyesi için Almanya’dan Türkiye’ye gelen ses sanatçısı Ümit Yücel “İnsanlık diye bir şey kalmamış” diye isyan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.