Pandora Fırat Döner Kurttepe Şubesi dualarla açıldı

GÜNDEM 19.12.2017 - 13:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1774+ kez okundu.
 

Pandora Fırat Döner Kurttepe Şubesi dualarla açıldı

Çukurova Kurttepe Şubesi’nde faaliyete giren Pandora Fırat Döner, görkemli bir açılış ile hizmete girdi. Fırat Nizamın İşletmeciliğini yaptığı Pandora Fırat Kafe Pandora Sokak, Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı Kavşağı Şubesinden sonra Turgut Özal bulvarı Anadolu lisesi kavşağı şubesi ile 3.Şubesi kesilen kurdela ve edilen dualarla hizmete girdi. Pandora Fırat’ın Açılışa Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’un yanı sıra siyaset, basın ve İş camiasının önde gelen isimleri katıldı. CHP İl Başkanı Ayhan Barut açılan her işletme ümit vericidir dedi. “Pandora Fırat Döner’i açmaktan mutluluk duyduk. Vatandaşlarımızın büyük ilgi göstermesi bizi oldukça memnun etti. Köprü Yardımlaşma Dernek Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım’ın yaptığı Dua ile birlikte yapılan kurdele kesimi sonrasında Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Tavuk Dönerin başına geçip kesip misafirlere ikramda bulundu. Başkan Çetin, Çukurova’mızda açılan her işletme istihdama önemli katkıdır diyerek işletme sahiplerini tebrik etti. Pandora Fırat Döner Çukurova halkının lezzet zevkine göre açtıklarını belirten işletmeci Fırat Nizam, Döneri tatmaları için tüm Adanalıları işyerimize bekliyoruz. Ayrıca ev ve işlerine de servis hizmetimiz ile cemiyet ve özel günler için sipariş mevcut,” dedi

Çukurova Kurttepe Şubesi’nde faaliyete giren Pandora Fırat Döner, görkemli bir açılış ile hizmete girdi.

Fırat Nizamın İşletmeciliğini yaptığı Pandora Fırat Kafe Pandora Sokak, Turgut Özal Bulvarı Gökkuşağı Kavşağı Şubesinden sonra Turgut Özal bulvarı Anadolu lisesi kavşağı şubesi ile 3.Şubesi kesilen kurdela ve edilen dualarla hizmete girdi.

Pandora Fırat’ın Açılışa Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’un yanı sıra siyaset, basın ve İş camiasının önde gelen isimleri katıldı.

CHP İl Başkanı Ayhan Barut açılan her işletme ümit vericidir dedi. “Pandora Fırat Döner’i açmaktan mutluluk duyduk. Vatandaşlarımızın büyük ilgi göstermesi bizi oldukça memnun etti.

Köprü Yardımlaşma Dernek Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım’ın yaptığı Dua ile birlikte yapılan kurdele kesimi sonrasında Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Tavuk Dönerin başına geçip kesip misafirlere ikramda bulundu.

Başkan Çetin, Çukurova’mızda açılan her işletme istihdama önemli katkıdır diyerek işletme sahiplerini tebrik etti.

Pandora Fırat Döner Çukurova halkının lezzet zevkine göre açtıklarını belirten işletmeci Fırat Nizam, Döneri tatmaları için tüm Adanalıları işyerimize bekliyoruz. Ayrıca ev ve işlerine de servis hizmetimiz ile cemiyet ve özel günler için sipariş mevcut,” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.