Kutluca, ‘’Yedi Düvele Karşı Güçlü Olmak Zorundayız’’

GÜNDEM 19.12.2017 - 13:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1498+ kez okundu.
 

Kutluca, ‘’Yedi Düvele Karşı Güçlü Olmak Zorundayız’’

    ADANA- TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın başkanlığında İstanbul’da yapılan üçüncü Şube Başkanları Çalıştayına katıldı. Kutluca konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 51 İl’in TÜMSİAD Şube Başkanlarının bir araya geldiği toplantıda,  ülke ekonomisine TÜMSİAD’ın katkıları, 2018 yılında yapılması planlanan faaliyetler ve yakın coğrafyamızda  yaşanan olumsuz gelişmelerin Türk ekonomisine yansımaları değerlendirildi’’ dedi. Kutluca, Türkiye’nin 6.büyük şehri olan Adana’nın,  tarihten bu yana hep bir cazibe merkezi olduğunu, sosyo-ekonomik açıdan dikkat çektiğini belirtti. İklimi, ekonomik yapısı, tarım ve hayvancılığa elverişli toprakları iyi değerlendirildiğinde, bölgemiz ekonomisine önemli ölçüde katkı koyacağını ve ülke ekonomisinin daha da güçleneceğine vurgu yaptı.‘’Yedi düvele karşı çok güçlü olmak zorundayız. Bu nedenle çok çalışmalıyız’’açıklamasında bulunan Kutluca, ülkemizin sosyo-ekonomik gelişmişliğine katkı koymaya çalışan  TÜMSİAD’ın, üçüncü  Başkanlar Toplantısının başarılı geçtiğini ifade etti.

 

 

ADANA- TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’ın başkanlığında İstanbul’da yapılan üçüncü Şube Başkanları Çalıştayına katıldı.

Kutluca konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 51 İl’in TÜMSİAD Şube Başkanlarının bir araya geldiği toplantıda,  ülke ekonomisine TÜMSİAD’ın katkıları, 2018 yılında yapılması planlanan faaliyetler ve yakın coğrafyamızda  yaşanan olumsuz gelişmelerin Türk ekonomisine yansımaları değerlendirildi’’ dedi.

Kutluca, Türkiye’nin 6.büyük şehri olan Adana’nın,  tarihten bu yana hep bir cazibe merkezi olduğunu, sosyo-ekonomik açıdan dikkat çektiğini belirtti. İklimi, ekonomik yapısı, tarım ve hayvancılığa elverişli toprakları iyi değerlendirildiğinde, bölgemiz ekonomisine önemli ölçüde katkı koyacağını ve ülke ekonomisinin daha da güçleneceğine vurgu yaptı.‘’Yedi düvele karşı çok güçlü olmak zorundayız. Bu nedenle çok çalışmalıyız’’açıklamasında bulunan Kutluca, ülkemizin sosyo-ekonomik gelişmişliğine katkı koymaya çalışan  TÜMSİAD’ın, üçüncü  Başkanlar Toplantısının başarılı geçtiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.