YAZAR CANER YAMAN, ADANALI OKURLARIYLA BULUŞTU

GÜNDEM 19.12.2017 - 13:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1013+ kez okundu.
 

YAZAR CANER YAMAN, ADANALI OKURLARIYLA BULUŞTU

  ÜNLÜ YAZAR, YENİ KİTABININ MÜJDESİNİ ADANA OPTİMUM’DA VERDİ   Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum Alışveriş Merkezi, bu kez de kitapseverleri bir araya getirdi. Ünlü Yazar Caner Yaman birbirinden güzel eserleriyle okurlarıyla buluştu.   Sevilen yazarların imza günleri, milyonları peşinden sürükleyen sanatçıların mini konserleri, sergiler ve her özel gün için düzenlenen farklı etkinliklerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle kente ve kent yaşamına katkı sunan Adana Optimum, bu kez ünlü yazar Caner Yaman’ı konuk etti.   “Sonrası Yok”, “Unutamadım”,  “Aşıktım Hatırlamıyorum” ve “Güzel Kaybettik” adlı eserleriyle kitapseverlerin gönlünde yer eden ünlü Yazar Caner Yaman, Adanalı okurlarıyla Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen imza gününde buluştu.   D&R’da düzenlenen imza günü için etkinlikten saatler önce AVM’yi dolduran Adanalılar, eserlerini severek okudukları ünlü yazarı heyecanla beklediler. Caner Yaman’ı etkinlik alanında alkışlarla karşılayan okurları, ondan imza alırken eserleri hakkında sohbet etme ve birlikte fotoğraf çektirme imkanı da buldular.   "Güzel Kaybettik" isimli son eseri ile son dönemlerin en çok konuşulan yazarları arasında yer alan Caner Yaman, gördüğü yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Gittiğim her şehirde güzelliklerden yana olan insanlarla buluşuyorum. Kitabımda her ne kadar ‘Güzel Kaybettik’ desem de her buluşmamızda iyiliğin ve güzelliğin kazanacağına olan inancım giderek artıyor. Adana’da da bunu gördüm” dedi.   Yaman, kendisinden imza almak ve sohbet etmek için saatlerce beklemeyi göze alan sevenlerine; güzel duyguları ve içten yaklaşımları için teşekkür ettiğini belirtirken, yeni kitabının da müjdesini verdi.   Çok yakında ‘Güzel Kaybettik’ adlı romanımın devamı olacak kitabını çıkaracağını ifade eden Caner Yaman, kendisine Adanalı okurlarıyla buluşma fırsatı sunan D&R ve Optimum AVM yetkililerine teşekkür etti.  

 

ÜNLÜ YAZAR, YENİ KİTABININ MÜJDESİNİ ADANA OPTİMUM’DA VERDİ

 

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum Alışveriş Merkezi, bu kez de kitapseverleri bir araya getirdi. Ünlü Yazar Caner Yaman birbirinden güzel eserleriyle okurlarıyla buluştu.

 

Sevilen yazarların imza günleri, milyonları peşinden sürükleyen sanatçıların mini konserleri, sergiler ve her özel gün için düzenlenen farklı etkinliklerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle kente ve kent yaşamına katkı sunan Adana Optimum, bu kez ünlü yazar Caner Yaman’ı konuk etti.

 

“Sonrası Yok”, “Unutamadım”,  “Aşıktım Hatırlamıyorum” ve “Güzel Kaybettik” adlı eserleriyle kitapseverlerin gönlünde yer eden ünlü Yazar Caner Yaman, Adanalı okurlarıyla Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde düzenlenen imza gününde buluştu.

 

D&R’da düzenlenen imza günü için etkinlikten saatler önce AVM’yi dolduran Adanalılar, eserlerini severek okudukları ünlü yazarı heyecanla beklediler. Caner Yaman’ı etkinlik alanında alkışlarla karşılayan okurları, ondan imza alırken eserleri hakkında sohbet etme ve birlikte fotoğraf çektirme imkanı da buldular.

 

"Güzel Kaybettik" isimli son eseri ile son dönemlerin en çok konuşulan yazarları arasında yer alan Caner Yaman, gördüğü yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Gittiğim her şehirde güzelliklerden yana olan insanlarla buluşuyorum. Kitabımda her ne kadar ‘Güzel Kaybettik’ desem de her buluşmamızda iyiliğin ve güzelliğin kazanacağına olan inancım giderek artıyor. Adana’da da bunu gördüm” dedi.

 

Yaman, kendisinden imza almak ve sohbet etmek için saatlerce beklemeyi göze alan sevenlerine; güzel duyguları ve içten yaklaşımları için teşekkür ettiğini belirtirken, yeni kitabının da müjdesini verdi.

 

Çok yakında ‘Güzel Kaybettik’ adlı romanımın devamı olacak kitabını çıkaracağını ifade eden Caner Yaman, kendisine Adanalı okurlarıyla buluşma fırsatı sunan D&R ve Optimum AVM yetkililerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.