Yeni yıl ışıltısı Linens ile evlerde

23.12.2017 - 07:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1419+ kez okundu.
 

Yeni yıl ışıltısı Linens ile evlerde

          Kalitesi ve modern çizgileriyle evlere ışıltı katan Linens, yılbaşı koleksiyonu ile yeni yıl desenlerini evine taşımak isteyenler için her detayı bir arada sunuyor. Ev alışverişini keyfe dönüştüren Linens; yatak odasından mutfağa, sofra grubundan aksesuara kadar evin her bölümüne ve her zevke hitap eden zengin ürün çeşitliliğiyle yılbaşı alışverişi için pek çok alternatif sunuyor. Linens’in yılbaşı koleksiyonunda yer alan kırmızı ve beyaz renklerin hakimiyetindeki nevresim takımı, yeni yılın simgesi geyik ve kar taneleriyle dikkat çekiyor. Nevresim takımıyla kombinli yatak örtüsü ve battaniye ise yatak odasında yeni yılın enerjisini hmek isteyenlere geliyor. Linens Yılbaşı Koleksiyonu’nda yer alan yeni yıl temalı tabaklar, kâseler, kavanozlar, mug’lar ve daha birçok alternatif, yeni yıl ışıltısını evlere taşıyor. Ayrıca koleksiyondaki tüylü yastıklar, biblolar, ahşaptan mini çam ağaç formlu dekoratif ürünler ile evler en şık şekilde yılbaşına hazırlanıyor. Ev modasında farklılık yaratan Linens’in yılbaşı koleksiyonunu görmek için Linens mağazalarını ve www.linens.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.    

 

 

 

 

 

Kalitesi ve modern çizgileriyle evlere ışıltı katan Linens, yılbaşı koleksiyonu ile yeni yıl desenlerini evine taşımak isteyenler için her detayı bir arada sunuyor.

Ev alışverişini keyfe dönüştüren Linens; yatak odasından mutfağa, sofra grubundan aksesuara kadar evin her bölümüne ve her zevke hitap eden zengin ürün çeşitliliğiyle yılbaşı alışverişi için pek çok alternatif sunuyor. Linens’in yılbaşı koleksiyonunda yer alan kırmızı ve beyaz renklerin hakimiyetindeki nevresim takımı, yeni yılın simgesi geyik ve kar taneleriyle dikkat çekiyor. Nevresim takımıyla kombinli yatak örtüsü ve battaniye ise yatak odasında yeni yılın enerjisini hmek isteyenlere geliyor.

Linens Yılbaşı Koleksiyonu’nda yer alan yeni yıl temalı tabaklar, kâseler, kavanozlar, mug’lar ve daha birçok alternatif, yeni yıl ışıltısını evlere taşıyor. Ayrıca koleksiyondaki tüylü yastıklar, biblolar, ahşaptan mini çam ağaç formlu dekoratif ürünler ile evler en şık şekilde yılbaşına hazırlanıyor.

Ev modasında farklılık yaratan Linens’in yılbaşı koleksiyonunu görmek için Linens mağazalarını ve www.linens.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.