EN ENERJİK YILBAŞI HEDİYELERİ KİNETİX’te

23.12.2017 - 07:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1454+ kez okundu.
 

EN ENERJİK YILBAŞI HEDİYELERİ KİNETİX’te

      Yeni yılda sevdiklerinize kendilerini özel hmelerini sağlayan hediyeler vermeye ne dersiniz? Kinetix koleksiyonunda yer alan ayakkabı, tekstil ve aksesuar modelleri arasından, onları ne kadar iyi tanıdığınızı gösteren hediyeler bulmak çok kolay. Sezon renklerini neon bağcık ve taban detaylarıyla buluşturan Kinetix kadın, erkek ve çocuk ayakkabıları hem rahat hem de şık hediye alternatifleri sunuyor.   Sezon modasını yansıtan neon, siyah&beyaz zıt renkler ve havalı tabanların dikkat çektiği ayakkabı modellerinde taş, zımba ve fermuar detayları ön plana çıkıyor. Kinetix Memory Foam modeller, iç taban teknolojisi basıncı emerek ayağın şeklini alıyor ve gün boyu rahatlık sunuyor. Suya dayanıklı özelliği ve ultra rahat taban yapısı ile öne çıkan trekking ayakkabıları ise; uzun ve zorlu yürüyüşlerinizi kolaylıkla tamamlamanızı sağlıyor. Fashion Athletic koleksiyonunda yer alan geniş renk skalası, günün her anına şıklık katarken, modern çizgisiyle hem ofiste hem de dışarıda rahatlıkla kullanılıyor.   Tekstil tarafında rengârenk atkı, bere, şapka ve eldivenler sıcacık alternatifler sunarken, renkli sırt çantaları tüm sportif kombinleri tamamlayacak bir hediye niteliğinde…   Yeni yıl alışverişi için sayısız hediye alternatifi sunan Kinetix Koleksiyonu’nu; tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.  

 

 

 

Yeni yılda sevdiklerinize kendilerini özel hmelerini sağlayan hediyeler vermeye ne dersiniz? Kinetix koleksiyonunda yer alan ayakkabı, tekstil ve aksesuar modelleri arasından, onları ne kadar iyi tanıdığınızı gösteren hediyeler bulmak çok kolay. Sezon renklerini neon bağcık ve taban detaylarıyla buluşturan Kinetix kadın, erkek ve çocuk ayakkabıları hem rahat hem de şık hediye alternatifleri sunuyor.

 

Sezon modasını yansıtan neon, siyah&beyaz zıt renkler ve havalı tabanların dikkat çektiği ayakkabı modellerinde taş, zımba ve fermuar detayları ön plana çıkıyor. Kinetix Memory Foam modeller, iç taban teknolojisi basıncı emerek ayağın şeklini alıyor ve gün boyu rahatlık sunuyor. Suya dayanıklı özelliği ve ultra rahat taban yapısı ile öne çıkan trekking ayakkabıları ise; uzun ve zorlu yürüyüşlerinizi kolaylıkla tamamlamanızı sağlıyor. Fashion Athletic koleksiyonunda yer alan geniş renk skalası, günün her anına şıklık katarken, modern çizgisiyle hem ofiste hem de dışarıda rahatlıkla kullanılıyor.
 

Tekstil tarafında rengârenk atkı, bere, şapka ve eldivenler sıcacık alternatifler sunarken, renkli sırt çantaları tüm sportif kombinleri tamamlayacak bir hediye niteliğinde…

 

Yeni yıl alışverişi için sayısız hediye alternatifi sunan Kinetix Koleksiyonu’nu; tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr‘de ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.