KORKMAZ MUTFAK GEREÇLERİ ADANALILARIN HİZMETİNDE

GÜNDEM 25.12.2017 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2275+ kez okundu.
 

KORKMAZ MUTFAK GEREÇLERİ ADANALILARIN HİZMETİNDE

HAYATA LEZZET KATAN ÜRÜNLERİN ADRESİ KORKMAZ, YENİLENEN YÜZÜYLE ADANA OPTİMUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE! Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum Alışveriş Merkezi, bünyesindeki dev markaları yenilemeye devam ediyor. Evinizin vazgeçilmezi Korkmaz, 2018’i yeni konseptiyle karşılamaya hazırlanıyor. Mutfak gereçleri ve küçük ev aletlerinde Türkiye’nin öncü markaları arasında yer alan Korkmaz, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki mağazasını yeniledi. Türkiye ve dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapan Optimum AVM bünyesinde Her mutfağın ihtiyacı olan ürünleri tek çatı altında buluşturan Korkmaz,  Korkmaz, 2018’i yeni konseptiyle karşılamaya hazırlanıyor. Mutfak gereçleri ve küçük ev aletleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Korkmaz, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerine şık ve ferah bir ortamda alışveriş imkanı sunuyor. Evlilik hazırlığında olanlar ve evini yenileyeceklerin öncelikli tercihi olan Korkmaz; porselenden çay kahve takımlarına, çatal bıçak setlerinden küçük ev aletlerine kadar yüzlerce ürünü ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Seçkin marka karmasıyla moda ve lezzetin vazgeçilmez adresi Optimum AVM’nin ikinci katında hizmet veren Korkmaz’ın, eksi 1. kata taşıdığı mağazasında yeni  konsepti, Adanalıların beğenisini topladı. Akıllı telefonlarına ‘zubizu’ programını yükleyen müşterilerine yüzde 15 indirim imkanı sunan Korkmaz, bol seçeneğin yanı sıra  hesaplı alışverişin keyfini yaşatıyor.  

HAYATA LEZZET KATAN ÜRÜNLERİN ADRESİ KORKMAZ, YENİLENEN YÜZÜYLE ADANA OPTİMUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE!

Alışveriş, moda, lezzet ve eğlencenin her rengini bir arada bulunduran Adana Optimum Alışveriş Merkezi, bünyesindeki dev markaları yenilemeye devam ediyor. Evinizin vazgeçilmezi Korkmaz, 2018’i yeni konseptiyle karşılamaya hazırlanıyor.

Mutfak gereçleri ve küçük ev aletlerinde Türkiye’nin öncü markaları arasında yer alan Korkmaz, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki mağazasını yeniledi.

Türkiye ve dünyanın seçkin markalarına ev sahipliği yapan Optimum AVM bünyesinde Her mutfağın ihtiyacı olan ürünleri tek çatı altında buluşturan Korkmaz,  Korkmaz, 2018’i yeni konseptiyle karşılamaya hazırlanıyor. Mutfak gereçleri ve küçük ev aletleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Korkmaz, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerine şık ve ferah bir ortamda alışveriş imkanı sunuyor.

Evlilik hazırlığında olanlar ve evini yenileyeceklerin öncelikli tercihi olan Korkmaz; porselenden çay kahve takımlarına, çatal bıçak setlerinden küçük ev aletlerine kadar yüzlerce ürünü ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Seçkin marka karmasıyla moda ve lezzetin vazgeçilmez adresi Optimum AVM’nin ikinci katında hizmet veren Korkmaz’ın, eksi 1. kata taşıdığı mağazasında yeni  konsepti, Adanalıların beğenisini topladı.

Akıllı telefonlarına ‘zubizu’ programını yükleyen müşterilerine yüzde 15 indirim imkanı sunan Korkmaz, bol seçeneğin yanı sıra  hesaplı alışverişin keyfini yaşatıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.