SİLAHINIZ BATSIN!

GÜNDEM 02.01.2018 - 14:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1933+ kez okundu.
 

SİLAHINIZ BATSIN!

Halise henüz 13 yaşındaydı.  Kardeşi 11 yaşındaki M.Y. babasına ait ruhsatsız tabanca ile oynarken silah aniden ateş aldı. Kurşun küçük kızın başına isabet etti, Halise doktorların tüm çabasına rağmen hayat mücadelesini kaybetti.  RUHSATSIZ SİLAHIN EVDE İŞİ NE? Adana’da dün yine alışık olduğumuz silahla ölüm haberi vardı! Ancak bu kez, ölen ve öldüren çocuktu. Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay mahallesi, 2786 sokakta, babasının evin bir köşesine saklanmış ruhsatsız silahını alan 11 yaşındaki erkek çocuğu M.Y., tabancanın sağına baktı, soluna baktı. İçi kurşun dolu silahın emniyetini bilmeden açtı, tetiğe bastı.  BU ACIYA YÜREK DAYANIR MI?  Küçük çocuğun elinde patlayan tabancadan çıkan bir mermi kardeşi henüz 13 yaşındaki Halise’nin başına isabet etti. Silah sesine koşan yakınları, küçük kızı kanlar içinde özel bir tıp merkezine götürdü. Küçük çocuk, buradaki ilk müdahalenin ardından Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen birkaç saat süren ölüm kalım mücadelesini kaybetti.  SORUŞTURMA SÜRÜYOR Emniyet Olay Yeri İnceleme ekipleri, yaptıkları ilk incelemede, bir adet mermi çekirdeği ile ruhsatsız tabancayı buldu. Polis, kardeşinin öldüğünden habersiz M.Y.’nin psikolog eşliğinde ifadesini aldı. Soruşturma sürüyor.

Halise henüz 13 yaşındaydı.  Kardeşi 11 yaşındaki M.Y. babasına ait ruhsatsız tabanca ile oynarken silah aniden ateş aldı. Kurşun küçük kızın başına isabet etti, Halise doktorların tüm çabasına rağmen hayat mücadelesini kaybetti. 

RUHSATSIZ SİLAHIN EVDE İŞİ NE?
Adana’da dün yine alışık olduğumuz silahla ölüm haberi vardı! Ancak bu kez, ölen ve öldüren çocuktu. Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay mahallesi, 2786 sokakta, babasının evin bir köşesine saklanmış ruhsatsız silahını alan 11 yaşındaki erkek çocuğu M.Y., tabancanın sağına baktı, soluna baktı. İçi kurşun dolu silahın emniyetini bilmeden açtı, tetiğe bastı. 
BU ACIYA YÜREK DAYANIR MI? 
Küçük çocuğun elinde patlayan tabancadan çıkan bir mermi kardeşi henüz 13 yaşındaki Halise’nin başına isabet etti. Silah sesine koşan yakınları, küçük kızı kanlar içinde özel bir tıp merkezine götürdü. Küçük çocuk, buradaki ilk müdahalenin ardından Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen birkaç saat süren ölüm kalım mücadelesini kaybetti. 
SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Emniyet Olay Yeri İnceleme ekipleri, yaptıkları ilk incelemede, bir adet mermi çekirdeği ile ruhsatsız tabancayı buldu. Polis, kardeşinin öldüğünden habersiz M.Y.’nin psikolog eşliğinde ifadesini aldı. Soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.